Kanal D ekranlarında boy gösteren Hande Ataizi, Camdaki Kız dizisine damga vurmuştur. Güzelliği ile dikkat çeken ünlü isim birçok projede başarılı bir şekilde rol almıştır. Uzun yıllar boyunda ekranlarda yer alan ünlü oyuncu yıllardır en çok sevilen karakterler arasında yer alıyordu. Son olarak yer aldığı Camdaki Kız dizisinde kötü bir karakter ile izleyicinin karşısına geçmeyi başardı. 
Hande Ataizi kimdir?
Hande Ataizi 1973 yılında hayata gözlerini açtı. 47 yaşında olan güzel oyuncu yaşına rağmen muhteşem fiziği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Türk sunucu ve oyuncu olan Hande Ataizi, Camdaki Kız rolü ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncu dizide evli ve iki çocuğu olan bir kadını canlandırmaktadır. Evliliğine rağmen Koroğlu ailesinin oğlu olan Sedat Koroğlu ile yasak bir aşk yaşamaktadır. Dizinin gidişatı konusunda büyük merak yaratan Hande Ataizi, izleyicilerden tam not almıştır. Hande Ataizi dizide Cana karakterini canlandırmaktadır. 
Hande Ataizi boyu kaçtır?
Güzel oyuncu Hande Ataizi’nin boyu 1,67 cm boyundadır. 
Hande Ataizi bekar mı?
Hande Ataizi 2012 yılında Benjamin Harvey ile dünya evine girmiştir. Hande Ataizi ile Benjamin Harvey’in Aslan Leon Harvey isimli bir çocukları olmuştur. İkili evliliğini 2018 yılında noktalama kararı almıştır. Hande Ataizi şu anda bekardır. Aşk hayatında henüz kimsenin olmadığı biliniyor.
Hande Ataizi hangi dizilerde oynadı?
Ruhsar, Mum Kokulu Kadınlar, İki Kere Kiki, İzdivaç, Melekler Adası, Böyle mi Olacaktı, Melekler Evi, Yüzleşme, Kahpe Bizans, Hayat Mucizelere Gebe, Kaldırım Çiçeği, Sev Kardeşim, Dest-i İzdivaç, Benzemez Kimse Sana, Anne Babamla Evlensene, Kara Duvak, Bayanlar Baylar, Yaş 15, Yaz Evi, Çılgın Dersane gibi projelerde yer alan Hande Ataizi asıl olarak Ruhsar karakteri ile ön plana çıkmıştır. 

Editör: Wan Haber