Sosyal Medyada Kürşat Ayvatoğlu olayının üstünden henüz çok vakit geçmemişken şimdi de Hakan Tek ismi gündeme geldi. Cumhurbaşkanlığı'nda çalıştığı iddia edilen Hakan Tek isimli şahısın görüntüleri Twitter'da gündem oldu. 

Herkes Hakan Tek kimdir? Nereli ve Ne iş yapıyor? Olayı nedir? İnstagram adı nedir?

Para saçma görüntüleriyle gündeme gelen Hakan Tek adlı şahıs üzerinden sosyal medyada bir çok paylaşım yapıldı. ŞAhsın Cumhurbaşkanlığında çalıştığına dair bir çok iddia ortaya atılıurken emniyetten konu hakkında açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Söz konusu şahsın, Cumhurbaşkanlığında herhangi bir görevinin bulunmadığı tespit edilmiştir" cümlelerine yer verildi.

Ayrıca Hakan Tek adlı kişinin gözaltına alındığı bilgisi verildi. 

HAKAN TEK KİMDİR? NERELİ VE NE İŞ YAPIYOR?

1989 Kayseri doğumlu olan Hakan Tek Kocasinan Kayseri adresinde ikamet etmektedir.  Sahsın, Cumhurbaşkanlığında herhangi bir görevinin bulunmadığı emniyet tarafından açıklandı. Hakan Tek'in  Özel bir şirkette şoför olarak çalıştığı belirtildi.

HAKAN TEK OLAYI NEDİR?

Twitter'da yapılan paylaşımlarda Cumhurbaşkanlığı koruması olduğu öne sürülen Hakan Tek'in AK Parti'nin önde gelen isimleriyle pozlar verdiği, milyonluk araçlara bindiği ve deste deste para saçtığı görülüyor.

Editör: Wan Haber