Maraşlı dizisi bütün hızı ile devam ediyor. Maraşlı dizisinin birbirinden ünlü isimleri boy göstermeye devam ediyor. Muhteşem konusu olan dizisinin yeni oyuncuları olması da dikkat çekiyor. Konusu, oyuncuları ve olay örgüsü ile dikkat çeken Maraşlı, yeni oyuncularının kim olduğu konusunda soru yağmuruna tutuldu. Maraşlı dizisinin kadrosuna Hercai dizisinde rol alan Güneş Hayat dahil oldu. Ünlü ismin projeye dahil olması kısa süre içinde gündemin ortasına bomba gibi oturdu.
Güneş Hayat kimdir?
Başarılı oyuncu Güneş Hayat 1964 yılında hayata gözlerini açmıştır. Güneş Hayat birçok projede başarılı bir şekilde yer almıştır. Güneş Hayat’ın Deniz Gürzumar adında bir çocuğu vardır. Son olarak Hercai dizisinden bilinen ünlü oyuncu, merak konusu oldu. Güneş Hayat’ın rol aldığı dizide çok dikkat çekmesi diğer yapım ekiplerinin ilgisini çekti. Kısa süre içinde yıldızı parlayan ünlü isim şimdilerde yeni dizisi Maraşlı ile ekranlara gelmesi bekleniyor. Güneş Hayat, Ankara doğumludur ve Ankaralıdır. Ankara’dan İstanbul’a taşınan ünlü isim dizi dünyasında kendini göstermeye devam ediyor.
Güneş Hayat’ın boyu kaçtır?
Ünlü oyuncu Güneş Hayat 1,64 cm boyundadır. Güzel oyuncu son olarak Hercai dizisinde yıldızını parlatmıştır.  
Güneş Hayat hangi dizilerde rol aldı?
Güneş Hayat Adı Zehra, Adı Efsane, Son Destan, Düğüm Salonu, Ölümlü Dünya, Evim Sensin, Kurtlar Vadisi Terör, Hercai, Masumlar, Ay Tutulması, Alev Alev, El Değmemiş Aşk, Çalıkuşu ve Muhteşem Üçlü adlı dizilerde başarılı bir şekilde rol almıştır. Güneş Hayat yer aldığı her projede kendinden çok kez söz ettirmiştir. Oyuncunun dizinin bitmesi üzerine yeni dizisi Maraşlı ile kendini gösterecek. Güneş Hayat’ın başarılı ve güçlü kadın rolleri herkes tarafından takdir gören bir karakter oldu. 

Editör: Wan Haber