Güzelliği ile göz kamaştıran Gülsim Ali, son olarak Gönül Dağı dizisi ile boy göstermişti. Dizinin yayınlandığı her gün çok konuşulan isimler arasında yer alan oyuncusu Gülsim Ali, herkesin en çok merak ettiği kişiler arasında yer aldı. Gülsim Ali, Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine can verdi. Bu karakteri ile büyük ilgi odağı olmayı başardı. İzleyiciler dizinin Dilek karakterini çok sevdi. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ünlü ismin güzelliğini konuşurken diğer kısmı ise oyunculuğunu takdir etti. Ünlü ismin kim olduğu büyük merak konusu oldu. En çok araştırılan isimler arasında yer alan Gülsim Ali, kariyerinin zirvesine doğru adım adım çıkmayı başarıyor.
Gülsim İlhan Ali kimdir?
Gülsim İlhan Ali 1995 yılında hayata gözlerini açmıştır. Gülsim Ali, Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. Rusçuk’da doğan Ali, küçük yaşlarından itibaren oyunculuk alanında kariyer yapmayı hedeflemiştir. Birçok alanda kariyer yapmayı düşünen Gülsim Ali, tüm kariyerlerinin televizyon dünyasına dönük olduğunu fark edip, oyunculuk kariyerine doğru adım atmayı hedeflemiştir. Güzel oyuncu kariyeri için Başkent İletişim Akademisi'nde Oyunculuk ve Diksiyon eğitimi almıştır. Son Yaz Balkanlar adlı projede ilk kez ekranlara gelen güzel oyuncu çok beğenilmiştir.
Gülsim Ali’nin boyu kaçtır?
Ünlü oyuncu Gülsim Ali 1,75 cm boyundadır. Bulgaristan doğumlu güzel oyuncunun güzelliği ve tarzı oldukça dikkat çekiyor. Dizi setinden yaptığı paylaşımlar büyük ilgi görüyor. Diğer yandan mankenlik de yapmış olan Gülsim Ali, herkesten tam not almaya devam ediyor.
Gülsim Ali evli mi?
Gülsim Ali bekardır henüz evli değil. Güzel oyuncunun aşk hayatında kimin olup olmadığı henüz bilinmiyor. Ünlü ismin sevgilisinin de olmadığı biliniyor. Sık sık sosyal medya hesabından paylaşım yapan güzel oyuncunun odağında sadece kariyerinin olduğu dikkat çekiyor.

 

Editör: Wan Haber