Birçok dizi ve filmde yer alan başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, ilgi görmeye devam ediyor. Uzun yıllar boyunca ekranlarda olan ve ününü arttıran Vuslateri, kariyerinin basamaklarını hızla çıkmaya devam ediyor. Tarzı ve başarıları ile dikkat çeken Vuslateri, şimdilerde de yer aldığı projelerde büyük beğeni almıştır. 
Gonca Vuslateri kimdir?
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri 1986 yılında hayata gözlerini açmıştır. Bursalı olan oyuncu Bursa’da dünyaya gelmiştir ancak eğitimi için İstanbul’a gelmiştir. Tam adı Nazlı Gonca Vuslateri olan başarılı oyuncu 2015 yılında Edip Burak Ertoğan ile dünya evine girmiştir ancak bu evlilik 2018 yılında noktalanma kararı almıştır. Yollarını ayıran çift, herkesi üzmüştü. Gonca Vuslateri ise sadece kariyeri ile devam etmek isteyerek başarılarını adım adım arttırmıştır. 34 yaşındaki başarılı oyuncu birçok projede kendini göstermiştir ve izleyenlerden tam not almıştır. Değişik tarzı ve stili ile herkesi kendine hayran bırakmıştır. Gonca Vuslateri, Hakan Altun ile yaşadığı bir dargın bir barışık aşkı ile gündem olmaya devam ediyor. Magazin gündeminde sık sık konuşulan çift şimdilerde birlikte olduklarını saklamadan herkese duyuruyorlar. Diğer yandan projeleri ile gündeme gelen Gonca Vuslateri’nin haberleri beğeni toplamaya devam ediyor.
Gonca Vuslateri’nin burcu nedir?
Güzel oyuncu Gonca Vuslateri 2 Eylül tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Gonca Vuslateri Başak burcudur. 
Gonca Vuslateri hangi dizilerde rol aldı?
Başarılı oyuncu Gonca Vuslateri Hedefim Sensin, Anne, Yalan Dünya, Bizans Oyunları, Tehlikeli Karım, Düğüm Salonu, Küçük Sırlar, Ruhsar, İbretli Ailem, Kız Babası, Canım Ailem, Yerden Yüksek, Eyvah Kızım Büyüdü, Kaybedenler Kulübü, Aliye ve Ve Sonsuza Kadar Mutlu Yaşadılar isimli projelerde başarılı şekilde rol almıştır. Yer aldığı tüm projelerde yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

Editör: Wan Haber