Kripto para borsası son günlerde hareketli günler yaşıyor. İlk olarak Thodex Kripto Para Borsası Kurucusu Faruk Fatih Özer, yaklaşık 2 milyar TL ile yurt dışına kaçmıştı. Piyasa bu haber ile çalkanalanırken dün de Vebitcoin firması işlemlerin durdurulduğunu duyurmuştu. Son olarak kötü haber Goldexcoin'den geldi. 

Goldexcoin kimin? Sahibi ve kurucusu kim? Açıklama geldi mi?

GOLDEXCOIN BATTI MI, NEDEN İŞLEM YAPILAMIYOR?

GoldexCoin kullanıcıları dün geceden bu yana işlemlerini gerçekleştiremezken platformada erişim sağalayamıyor. Yatırımcılar sosyal medya üzerinden örgütlenerek GoldexCoin tavsiye eden üksek takipçili hesaplara büyük tepki gösteriyor. 

Öte yandan GoldexCoin de bir açıklamada bulunarak sistemsel problemleri işaret etti. Yapılan açıklamada kimsenin mağdur edilmeyeceği ve sorunun bir a önce giderilerek yatırılan apralaerın geri idade edileceği belirtildi. Yine açıklamada herhangi bir kaybın olmadığının altı çizildi. 

Yapılan açıklamadaGoldexCoin kullanıcılarını tatmin etmedi. 

GOLDEXCOİN KİMİN? SAHİBİ KİM?

Şimdi en merak edilen soruların başında Goldexcoin'in sahibinin kim olduğu hakkında. Bu bilgi internet ortamlarında bulunmuyor. Firmanın sitesinde ise bilgilerin hepsi erişime kapatılmış durumda. Konu ile ilgili bir birlgiye ulaşıldığında bu sayfadan okuyucularımızla paylaşılacaktır. 

Editör: Wan Haber