Hem güzel sesi hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Gökhan Tepe, Türkiye'nin en saygın ses sanatçıları arasında yerini alıyor.

29 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan İbo Show programında da gösterdiği performanslar ile dikkatleri üzerine çeken Gökhan Tepe aynı zamanda beste ve oyunculukta yapmaktadır. Gökhan Tepe'yi yakından tanımaya ne dersiniz?

Gökhan Tepe kimdir?
8 Şubat 1978 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müziğe olan yeteneği ilkokul yıllarında fark edilen Gökhan Tepe daha sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarına girmeyi başarmıştır. 1996 senesinde ise müzik kariyerine yoğunlaşan Gökhan Tepe 'Çöz Beni' isimli ilk stüdyo albümünü çıkarmıştır. Bu albümündeki birçok şarkıya klip çeken Gökhan Tepe herkesten olumlu geri dönüşler almayı başarmıştır. Daha sonra 'Canözüm' albümünü yayınlamıştır. Ardından 'Belki Hüzün Belki De Aşk' ve 'Yürü Yüreğim' isimli albümlerini çıkarmış ve popülerliğini daha da arttırmıştır. 2009 senesinde 'Vur' albümünü yayınlamıştır. Aşk Sahnede, Kendim Gibi, Seninle Her Yere ve Yaz 2018 isimli müzik albümleri ile de gündemde yer alan Gökhan Tepe aynı zamanda oyunculukla da ilgilenmiştir. Gökhan Tepe karşımıza Elveda Derken, Maçolar ve Benim İçin Ağlama gibi dizilerde yer alarak da çıkmıştır. Aynı zamanda Ayaz isimli sinema filminde de rol almıştır. Sadece kendi şarkılarını yazıp bestelemeyen Gökhan Tepe aynı zamanda birçok pop müzik şarkıcısına şarkı da yapmaktadır. Gökhan Tepe, 2016 senesinde Aylin Özer ile dünya evine girmiştir.

 

Editör: Wan Haber