Twitter'da bugün en çok konuşulan konuların arasında Feride adı yer aldı. Feride Tedik Özkılıç adlı bir Twitter hesabından yapılan paylaşım ortalığı ayağa kaldırdı. 

Feride Özkılıç Tedik kimdir? Twitter Feride olayı nedir? Ne dedi?

TWİTTER FERİDe OLAYI NEDİR?

Dün İzmir'de Takı Satışı yapan Aslı Özkısırlar yaşamını yitimişti. Özkısırlar'ın daha önce sosyal medya paylaşımında akciğer rahatsızlığı bulunduğunu ve 20 gündür hastanede boş yatak bulamadığını belirttiği ortaya çıkrı. Aslı Özkısırlar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sitem etmişti. Aslı'nın ölümü sosyal medyada gündem olurken şimdi de Feride Tedik Özkılıç adlı kişinin paylaşımı olay oldu.

HDP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Aslı Özkısırlar'ın ölümü ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya Twitter'dan yüklendi. Şık paylaşımında, “20 gündür hastanede boş yatak bekliyorum” mesajını yazan öldü." cümlelerine yer verdi.

Bu paylaşımı alıntılayan Feride Tedik Özkılıç ise Sayın Fahrettin Koca, şu hasta gerçekten varmı, ölmüşmü öğrenmek istiyorum. Yok yalansa Süleyman Soylu'ya havale ediyoruz.." cümlelerini kullandı. 

Bu paylaşıma sosyal medyada tepki gösteren kullanıcılar Feride etiketi altında tepkilerini dile getirdiler.

FERİDE TEDİK ÖZKILIÇ KİMDİR? 

Feride Tedik Özkılıç'ın Twitter biyografisinde Editor, köşe yazarı ifadeleri yer alırken kim olduğuna dair internet ortamında bir bilgi bulnmuyor. Kullanıcının sahte profil olduğunun da üzerinde duruluyor. 

Editör: Wan Haber