Komedi alanında büyük ün kazanan Kafalar ekibi üyelerinden biri olan Fatih Yasin, dünya evine girdi. Aynı gün içinde arkadaşları Orkun Işıtmak dünya evine girmişti. Diğer yandan Fatih Yasin de ‘evet’ dedi. Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile evlenen Fatih Yasin bu mutlu anlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Kafalar ekibinin diğer üyeleri olan Atakan Özyurt ve Bilal Hancı da arkadaşlarının yanında oldular. Az kişinin katıldığı bir tören ile dünya evine giren Fatih Yasin, korona virüs olduğu için onlarca kişiye haber vermediğini söyleyerek üzüntüsünü dile getirdi ancak yasaklar kalkar kalkmaz hemen harekete geçen çift, mutluluğa imza attı. 
Fatih Yasin kiminle evlendi?
Ünlü YouTuber Fatih Yasin, uzun süredir birliktelik yaşadığı avukat Sena Güzeldağ ile dünya evine girmiştir. Uzun süredir aşk yaşadıkları bilinen çift kısa bir süre sonra nişan yapmıştı ve Fatih Yasin tuzlu kahve içmişti. Çift yasakların kalkması ile hemen dünya evine girdi.
Fatih Yasin kimdir?
Fatih Yasin 1993 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul Arel Üniversitesi mezunu olan Yasin, komedi alanında YouTube kanalına videolar çekmektedir. Fatih Yasin’in annesi Kastamonu, babası ise Sivaslıdır. Fatih Yasin İstanbul’a ilk geldiğinde büyük zorluklar çekmiştir ve arkadaş Atakan ile tanışıp birlikte okumaya ve kariyer sahibi olmaya çalışmıştır. Yaşadıklarını Eser Yenenler’in programında anlatan ikili herkesi hayrete düşürmüştü. Fatih Yasin ve Atakan Özyurt ilk zamanlar Vine programına videolar çekerek ünlenmeye çalıştılar ancak zamanla tanınarak daha geniş kitlelere hitap ettiler. YouTube kanallarından tanınan bilinen ikiliye daha sonra Bilal Hancı dahil olmuştur ve bu üçlü hala YouTube kanallarına videolar çekmeye devam ediyorlar. Şimdilerde birçok türde içerik üreten üç kafadar, düğün telaşı ile gündeme geldiler. 

Editör: Wan Haber