Dizi ve sinema dünyasının en başarılı oyuncusu olan Fahriye Evcen, her projede kendini kanıtlamıştır. Fahriye Evcen birçok dizi ve reklamda kendini göstermiştir. Televizyon dünyasının sevilen oyuncusu olan Fahriye Evcen, birçok dizide başarılarını göstermiştir. Daha önce yer aldığı her projede büyük ses getiren Fahriye Evcen, son zamanlarda aile hayatı ile gündeme gelmektedir. Dizi ve film dünyasının sevilen oyuncusu Fahriye Evcen, kendini göstermeye tüm hızı ile devam ediyor. 
Fahriye Evcen kimdir?
Başarılı oyuncu Fahriye Evcen 1986 yılında hayata gözlerini açmıştır. Başarılı ve yetenekli olan oyuncu Evcen Almanya’da dünyaya gelmiştir. Almanya’da dünyaya gelen başarılı isim oyunculuk konusunda kariyer yapmak için çalışmalara başladı. Yaprak Dökümü dizisinde Necla karakterini canlandırdı ve birçok kişinin beğenisini aldı. Necla karakteri ile yıldızı parlayan Fahriye Evcen, herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Son olarak oğlu ile yer aldığı bir bebek bezi reklamı ile ünlenmiştir. Yaprak Dökümü dizisinden sonra birçok filmde yer almıştır.
Fahriye Evcen kiminle evli?
Başarılı oyuncu Fahriye Evcen 2017 yılında Burak Özçivit ile dünya evine girmiştir. Burak Özçivit ile dünya evine giren Evcen, bu evlilik sonrasında Karan Özçivit adlı çocuklarını kucaklarına aldılar. Aile hayatları ile sık sık gündeme gelen Evcen, kocası ve oğlu ile çektiği fotoğraflar ile konuşuluyor. Sosyal medyanın gündemine oturan birçok fotoğrafları adeta beğeni kazanmıştır.
Fahriye Evcen hangi burçtur?
Başarılı oyuncu Fahriye Evcen, 4 Haziran tarihinde dünya evine girmiştir. Fahriye Evcen İkizler burcudur. 
Fahriye Evcen hangi dizilerde rol aldı?
Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Çalıkuşu, Yaprak Dökümü, Ölene Kadar, Aşk Sana Benzer, Evim Sensin, Sonsuz Aşk, Aşk Tutulması, Kurt Seyit ile Şura, Yalancı Bahar, Veda, Asla Unutma, Cennet ve Hasret gibi birçok projede yer alarak kendini göstermiştir. 

Editör: Wan Haber