Esra Bligiç, yer aldığı projeler ve başarılı oyunculuğu ile son derece dikkat çekmektedir. Oyunculuğu ile dikkat çeken güzel kadın, birçok projeleri ile de ön plana çıkmıştır. Ekranların sevilen yüzü olan Esra Bilgiç, birçok projede kendini göstermiştir ve büyük ilgi çekmiştir. Esra Bilgiç’in sosyal medya hesabı yoğun ilgi görmüştür. Güzel oyuncu adeta yorum ve beğeni yağmuru almıştır. Sosyal medya paylaşımları ile büyük ilgi çeken Esra Bilgiç’in sayfası büyük ilgi görmektedir. 
Esra Bilgiç kimdir?
Güzel oyuncu Esra Bilgiç 1992 yılında hayata gözlerini açtı. Ankara’da dünyaya gelen ve Ankaralı olan Bilgiç, mankenlik ve oyunculuk yapmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü bölümü mezunudur. Bir dönem mankenlik yapan Esra Bilgiç, mankenlik sonrasında oyunculuk sektörüne giriş yaptı ve oyunculuk konusunda büyük başarı elde etti. 
Esra Bilgiç hangi burç?
Başarılı oyuncu Esra Bilgiç 14 Ekim tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Esra Bilgiç Terazi burcudur. Bir röportajında burcunun tüm özelliklerini taşıdığını söyleyen Bilgiç, inatçı, duygusal ve kararsız bir yapısı olduğunu dile getirdi. 
Esra Bilgiç kiminle evli?
Birçok projede yer alan ve kendini gösteren Esra Bilgiç 2017 yılında Gökhan Töre ile dünya evine girmiştir. Bu evliliği sadece 2 yıl süren futbolcu ve oyuncu 2019 yılında ayrılık kararı alarak boşandılar. Esra Bilgiç’in şimdilerde birlikte olduğu kimse yok ve bekardır. 
Esra Bilgiç hangi dizilerde rol aldı?
Başarılı oyuncu Esra Bilgiç Adanis Kutsak Kavga, Ramo, Diriliş Ertuğrul ve Bir Umut Yeter adlı projelerde kendini göstermiştir. Son olarak yer aldığı Ramo dizisi ile büyük ilgi çeken oyuncunun oyunculuğu bırakacağı haberleri çok konuşuldu ancak Bilgiç, bu haberlerin yalan olduğunu ileri sürdü. Birçok projesi ile gündem olan Esra Bilgiç, son dönemlerde ilgi görmeye ve heyecan yaratmaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber