Gönül Dağı dizisi hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. Yeni bölümleri ile dikkat çeken dizinin oyuncuları da son derece ilgi çekiyor. TRT ekranlarının reyting sıralamalarını sallayan dizisi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Neşet Ertaş’ın Gönül Dağı isimli parçasının hikayesinden uyarlanılmış olan bir dizidir. Yayınlanmaya başladıktan bu zamana kadar yoğun ilgi gören dizi, oyuncuları ile oldukça dikkat çekmektedir. 
Gönül Dağı dizisinin konusu nedir?
Taner, çocukluğundan beri aşık olduğu Dilek ile kavuşma hayalleri kurar. Şirin ve minik bir kasabada yaşayan insanların hikayesi anlatılmaktadır. Kasabanın samimi ve sıcak insanlarının macera dolu günleri ele alınmaktadır. 
Gönül Dağı dizisi ne zaman ekranlarda oluyor?
TRT ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, her Cumartesi günü ekranlara geliyor. Gönül Dağı dizisi TRT ekranlarına geldiği gün tüm sosyal medya hesaplarında yoğun ilgi görüyor.
Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?
TRT ekranlarının Gönül Dağı dizisi Eskişehir ilinin Sivrihisar bölgesinde çekimlerine devam etmektedir. Dizinin çekimleri tüm hızı ile devam ediyor. 
Eser Eyüpoğlu kimdir?
Gönül Dağı dizisinin sevilen oyuncusu Eser Eyüpoğlu, 1984 yılında hayata gözlerini açtı. Eser Eyüpoğlu, Zeynep Eyüpoğlu ile dünya evine girmiştir. Tiyatro, program, film ve dizilerde rol alan Eser Eyüpoğlu, birçok projeye imza atmıştır. Ünlü oyuncu aynı zamanda enstrüman çalmayı çok seviyor ve birçok aleti kullanabiliyor. 
Eser Eyüpoğlu hangi dizilerde rol aldı?
Eser Eyüpoğlu
Beceriksiz Katil, Oflu Hocanın Şifresi, Mandıra Filozofu İstanbul, Oflu Hocanın Şifresi 2 gibi projelerde yer almıştır. Yer aldığı her proje büyük ilgi görmüş ve reyting sıralamalarının en zirvelerinde yerini almıştır. Son olarak yer aldığı Gönül Dağı dizisi ile gündem olmuştur. Trabzonlu olan ünlü oyuncu laz şivesinin yapıldığı projelerde büyük yardımlar yapmıştır. 

Editör: Wan Haber