Son olarak Camdaki Kız dizisinden ünlenen isim Enis Arıkan, yeni projesindeki muhteşem performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. 
Enis Arıkan kimdir?
Enis Arıkan 1983 yılında hayata gözlerini açtı. İstanbul ilinde dünyaya gelen ünlü isim İstanbul’da yaşamına devam etti. Bilgi Üniversitesi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı. Birçok eğitim alan ünlü isim, zamanla ekranlara gelmeye başladı. Birçok reklam projesi için anlaşma yaptı ve ünlü isim yavaş yavaş herkesin beğenisini almayı başardı. Enis Arıkan, ünlü oyuncular ile sınıf arkadaşı olmasıyla bir dönem gündem olmuştur. Reklam filmlerinden sonra film ve dizi dünyasında da kendini göstermeye başladı. Sık sık gündem olan ünlü oyuncu dikkatleri kendine çekmeye devam ediyor. Enis Arıkan 1998 yılından bu yana ekranlarda olmaya devam ediyor. Son olarak YouTube kanalı ile gündeme gelen ünlü oyuncu fenomen haline geldi ve herkes tarafından yoğun ilgi görüyor. Özellikle Ezgi Mola ile çektiği videolar ile ünlenmiştir. Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın eğlenceli halleri herkesi kahkahalara boğuyor. 
Enis Arıkan hangi dizilerde rol aldı?
Enis Arıkan Jet Sosyete, Cesur Hemşire, Hayat Ağacı, Uçurum, Yerden Yüksek, Aşk ve Ceza, Kapadokya Düşleri, Kurtlar Vadisi Pusu 2. Sezon, Genco, Kadın İsterse, Gurbet Kadını, Çekirdek Aile, Yıldızların Altında, Hırsız, Aynalı Tahir, Gülerken Ağladık, Zilyoner gibi dizilerde yer aldı. Enis Arıkan’ın ilk deneyimi Aynalı Tahir oldu. Daha sonra sık sık ekranlara gelen ünlü isim, bu zamana kadar tecrübelerine tecrübe katmıştır. Komedi alanında birçok projeye imza atmış olan Enis Arıkan’ın Camdaki Kız dizisinde de yer alması herkesi şaşırttı. Gizemli bir kişi olarak gündeme gelen Arıkan, Kanal D ekranlarının sevilen yüzü olmaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber