Engin Altan Düzyatan, tüm projelerin adeta demirbaşı olmuştur. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, tarih dizilerinin en çok sevilen ismi olmuştur. Daha önce birçok projede boy gösteren Düzyatan, yeni bir projesi ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın yeni projesi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tarih kokan yeni dizi Barbaros, sevenleri ile buluşmak için gün sayıyor.
Engin Altan Düzyatan’dan yeni proje!
TRT ekranlarına yeni bir dizi projesi müjdesi verildi. Barbaros isimli yeni tarih dizisinde tecrübeli oyuncu Engin Altan Düzyatan da yer alacak. Ünlü oyuncunun yeni projesi herkesin ilgi odağı oldu. Yakışıklı oyuncuya eşlik edecek birçok ünlü isim olacak. Birbirinden tecrübeli ve başarılı oyuncuların bir araya geleceği Barbaros dizisi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Tüm TRT izleyicileri yeni bölümleri ile ekranlara gelecek. 
Barbaros dizisi ne zaman yayınlanacak?
TRT ekranlarının sevilen dizisi Barbaros, kısa bir süre önce gündem oldu ve dizinin çalışmalarının başladığı haberleri yayıldı. İzleyiciler yeni dizinin başlama tarihini merak etti. TRT ekranlarının yeni dizisi Barbaros, çok yakında izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Barbaros dizisi çok yakın zamanda ekranlara gelecek. Yeni dizinin yayın tarihi ile ilgili net bir bilgi henüz verilmedi. 
Engin Altan Düzyatan kimdir?
Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, 1979 tarihinde hayata gözlerini açtı. 41 yaşındaki tecrübeli oyuncu uzun yıllar ekranların sevilen yüzü olmaya devam etti. Ünlü oyuncu Karşıyaka’da dünyaya geldi. Bir
Engin Altan Düzyatan kiminle evli?
Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, 2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile dünya evine girmiştir. O zamandan bu yana mutlu bir evlilikleri devam etmiştir. Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar’ın Emir Aras Düzyatan ve Alara Düzyatan isimli iki çocuğu dünyaya gelmiştir. 

 

Editör: Wan Haber