Tecrübe kazanan ve başarı kazanan ünlü isim, yer aldığı birçok projede kendini göstermeyi başarmıştır. Bir döneme damga vuran birçok dizide yer alan başarılı oyuncu, kendini göstermeye devam ediyor. Eğitimlerini aldıktan sonra televizyon dünyasına giriş sağlamıştır. Türk televizyonlarının en sevilen ve beğenilen ismi olmuştur. Engin Alkan şimdilerde yeni Evlilik Sözleşmesi dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Konusu ile herkesin ilgisini çeken dizi, çok yakında ekranlara gelmeye başlayacak. 
Evlilik Sözleşmesi dizisinin konusu ne?
Bir kadın kazada kocasını kaybettikten sonra yaşamına devam etmeye ve çocuğunu büyütmeye çalışır. Çocuğunu büyütmeye çalışırken beyninde tümör olduğunu öğrenir ve olaylar farklı bir boyutta değişir. Çocuğunu emanet edeceği bir varis aramak için yola çıkan kadın, bir eş bulur ve evlilik sözleşmesi imzalar. Çocuğu için en iyi yolun bu olduğunu düşünür. Olaylar bu konu üzerinden devam eder ve herkes için en iyisini yapmaya çalışır. 
Engin Alkan kimdir?
Engin Alkan, 1965 yılında hayata gözlerini açmıştır. Samatya’da dünyaya gelen Alkan, İstanbul’da yaşamına devam etmiştir. Çeşitli eğitim kurumlarından eğitim alan ve tecrübe kazanan Engin Alkan, tiyatro ve dizi alanında başarı kazanmıştır. Bir döneme damga vuran Mert ile Gert ve Deli Saraylı gibi başarılı projelerde kendini göstermiştir. Başarılı ve tecrübeli oyuncu, birçok projede kendini göstermiştir. Dizilerin en tecrübeli ismi olarak gündeme gelmiştir.
Engin Alkan hangi burçtur?
Başarılı oyuncu Engin Alkan 27 Temmuz tarihinde dünyaya gelmiştir. Engin Alkan Aslan burcudur.
Engin Alkan hangi dizilerde rol almıştır?
Engin Alkan Sana Bayılıyorum, Mert ile Gert, Deli Saraylı, Kardeş Çocukları, Ruhumun Aynası, Erkekler Ağlamaz ve Yedi Numara adlı projede yer almıştır. Başarılı oyuncu bunların haricinde birçok projede daha kendini göstermiştir. Engin Alkan şimdilerde yeni dizi olan Evlilik Sözleşmesi ile seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Editör: Wan Haber