Sosyal medyanın bilinen isimlerinden Enes Batur, gündem olmaya devam ediyor. Uzun ilişki yaşadığı Başak Karahan ile yollarını ayıran Enes Batur sahte evlilik haberleri ile gündemde yer etmişti. Sevgilim dediği ve evlilik videoları yüklediği kız ile şaka olarak düğün yaptığı öğrenildi. Başak Karahan’dan sonra aşk iddiaları bitmek bilmedi. Enes Batur daha sonra Ecenaz Üçer ile anıldı. Birlikte birçok fotoğrafları olan ve aşkları hakkında konuşmayan çift, yakın bir zamanda sevgili olmadıklarını sadece arkadaş olduklarını söylemişlerdi. 
Enes Batur ve Başak Karahan barıştı mı?
Enes Batur ve Başak Karahan’ın ortak bir arkadaşları iki ayrı story çekerek ünlü isimlerle bir teknede tatil yaptığını söyledi. Attığı bir paylaşımda Başak Karahan’ın olduğu, diğer bir paylaşımda ise Enes Batur’un olduğu dikkatlerden kaçmadı. Aynı karede olmayan ikili aynı teknede tatil yaptığı haberleri ile gündemi salladı. Teknede başka kimlerin olduğu merak konusu oldu ancak bu paylaşımlar Başak ve Enes çiftinin barışıp barışmadığını merak ettirdi. Enes Batur’un ve Başak Karahan’ın birlikte aynı teknede tatil yapması sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu.
Enes Batur kimdir?
Enes Batur sosyal medya fenomenidir. Fenomen olmasının yanı sıra hem şarkı çıkarmış hem de film yapmıştır. Çeşitli alanlarda başarılar elde eden ünlü isim Türkiye’nin en çok abonesine sahip olan fenomendir. Enes Batur Sungurtekin 1998 yılında hayata gözlerini açmıştır. Ünlü isim eğlence, oyun ve vlog tarzı içerikler çekerek YouTube kanalına yüklemiştir. Eğlenceli videoları büyük bir kitlenin ilgisini çekmiştir. 1,80 cm boyunda olan ünlü fenomen şarkıları ile büyük beğeni almıştır. Diğer yandan birçok ünlü isim ile tanışan ve kariyerini hızla geliştiren Enes Batur, takipçilerinin büyütmeye devam ediyor. Son zamanlarda aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen Enes Batur, eski sevgilisi Başak Karahan ile barışma haberleri ile gündem olmayı başardı. 

Editör: Wan Haber