Emanet Dizisi Zuhal Kimdir?

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Emanet dizisi, yeni bölümleri ile izleyici adeta ekranlara kilitleme devam ediyor. Emanet dizisi oyuncu kadrosu, Emanet dizi konusu ve dizide oynayan karakterleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Emanet dizisinde İkbal'in ablası Zuhal, izleyenlerin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Emanet dizisinin başrollerinde Halil İbrahim Ceylan, Sıla Türkoğlu ile Berat Rüzgar Özkan gibi isimler oynuyor. Bu oyuncuların yanı sıra aynı zamanda dizide Pek çok genç ve başarılı yetenek de oynuyor.

Genç oyuncu Hilal Yıldız'ın can verdiği Zuhal karakteri, Emanet dizisinin merak edilen isimlerinin oldu. Emanet Zuhal, İkbal’in kız kardeşi rolünü oynuyor. Hilal Yıldız'ın can verdiği emaneti Zuhal, sessiz sakin ve sevilen bir karakter olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Hilal Yıldız Kimdir?

1997 tarihinde dünyaya gelmiştir. Henüz 23 yaşında olan Emanet dizisinin Zühal’i Hilal Yıldız, KocaelI'de dünyaya gelmiştir. Ayrıca Hilal Yıldız, Ayça Arıkan menajerlik'e bağlıdır. Hilal Yıldız Birgül Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümündeki eğitimini tamamladıktan hemen sonra oyunculuk ve modellik yapmaya başlamıştır, İzleyici tarafından oldukça seviliyor. Hilal Yıldız'ın boyu 1.73 kilosu ise 55 dir. Hilal Yıldız'ın bilinene göre sevgilisi yoktur.

Son zamanların Yıldızı en çok parlayan oyunculardan biridir Hilal Yıldız Bu nedenle de çokça seviliyor

Hilal Yıldız Instagram @hilallyyildiz

Editör: Wan Haber