Karaman'ın Ayrancı ilçesinden Mersin'e gitmekte olan öğrenciler yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kaldı. 

Ege Kabalak kimdir? Kaç yaşında? Bulundu mu?

Sosyal medya fenomeni olduğu öğrenilen Furkan Keleş (23),çarşamba günü arkadaşları Rabia Bingöl (19) ve Ege Kabalak (26) ile yönetimindeki araçla Mersin'e gitmek için yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatılan Ayrancı-Erdemli yolunu kullanmak istedi. Yolun karla kaplanmasından dolayı 3 genç mahusr kalarak kayboldu.

Ekiplerin arama çalışması sonucu Furkan Keleş ve Rabia Bingöl'e ulaşılırken Ege Kabalak'a ulaşılamadı. Ege'ye ulaşmak için ekipler yoğum mesai harcıyor.

EGE KABALAK KİMDİR?

26 yaşında olan Ege Kabalak arkadaşları Furkan ve Rabia ile Mersin'e doğru yola çıkmış ve karla kaplı yolda kaybolmuştu. Arkadaşı Furkan Keleş, kendileirnin arabaya geçtiğini ve Ege Kabalak'ın yürümeye devam ettiğini belirtmişti. Ege Kabalak'a halen ulaşılamadı. 

EGE KABALAK BULUNDU MU?

Arama çalışmalarında çocak mevkisindeki mescitte Kabalak’a ait olduğu sanılan ize rastlanıldı. Bölgede detaylı yapılan araştırma sonucu Kabalak’ın, Cehennem Deresi Milli Parkı’na çitlerden atlayıp, girdiği ihtimali üzerinde durulunca aramalar da burada yoğunlaştırıldı.

Kabalak’ın attığı konum bilgisinin Mersin’in Erdemli ilçesi sınırlarında olan Cehennem Deresi Milli Parkı yakınlarından geldiği tespit edildi. Bunun üzerine Mersin AFAD ekipleri gencin bulunduğu bölgeye giderek Kabalak’a ulaştı. Ege Kabalak’ın Mersin’e getirilmesi bekleniyor.

Editör: Wan Haber