Ünlü sunucu ve oyuncu olan Ebru Akel, yer aldığı her projede kendini göstermeyi başarmıştır. Güzelliği ile herkesin konuştuğu ünlü isim, çoğu projede büyük beğeni almıştır. Asıl olarak yıldızı Küçük Sırlar dizisinde parlamıştır. Küçük Sırlar dizisinde Arzu karakterinin annesi rolündeki Biricik karakteri ile gündeme gelmiştir. Bu dizide büyük yetenek sergileyen Akel, tanınmış ve birçok projenin de yıldızı olmuştur. Küçük Sırlar dizisinden sonra Kumsaldaki İzler adlı dizide de kendini çok iyi bir şekilde göstermiştir. 
Ebru Akel kimdir?
Güzel oyuncu ve sunucu olan Ebru Akel, 1976 yılında hayata gözlerini açmıştır. Alsancak’ta dünyaya gelen Akel, İzmirlidir. Ekranların yıldız oyuncusu yer aldığı projeler ile dillere destan olmuştur. Sunduğu programlar büyük reyting skorlarını elde etmiştir. 45 yaşında olan ünlü isim, birbirinden ünlü isimler ile çalışmıştır. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk konusunda kariyer yapma hedefleri olan Ebru Akel, zamanla televizyon dünyasının en beğenilen ismi olmuştur. Kısa bir süre önce Ebru Akel ile Kadın İsterse adlı programda sunuculuk yapmıştır. Sezon finali yapan program Eylül ayında tekrar ekranlara gelecek. 
Ebru Akel kiminle evli?
Ünlü sunucu Ebru Akel 2012 yılında Özer Sancak ile dünya evine girmiştir. İkili evliliklerini 2020 yılında noktalama kararı aldılar. Ebru Akel ve Özer Sancak 8 yıl evlilik yaşamışlardı. İkilinin Eren Sancak adında bir çocukları dünyaya geldi. 
Ebru Akel’in burcu ne?
Güzelliği ile dikkat çeken ve kendini kanıtlamış olan Ebru Akel 1 Mart tarihinde dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu Balık burcudur. 
Ebru Akel hangi dizilerde rol aldı?
Güzel oyuncu Ebru Akel Kumsaldaki İzler, Küçük Sırlar, Azap Yolu, Yeni Baştan, İlk Göz Ağrısı, Lise Devriyesi, Benim İçin Ağlama, Kara Melek, Krem, Son Söz Sevginin, Cinlerle Periler ve Tatlı İntikam gibi projelerde yer almıştır. 

Editör: Wan Haber