Duygu Özaslan, sosyal medya mecralarının en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştur. Yaptığı viral reklamlar ile büyük tepki çeken Özaslan, bir süre önce yaptığı matara reklamı ile gündemin ortasına oturmuştu. Duygu Özaslan linç konusunda sık sık konuşulan ve tepki gösteren bir isimdir. Reklamları, paylaşımları, aşkı ve yazdıkları ile çok tepki almıştır. Özellikle bazı kitleleri aşağılaması yönündeki suçlamaları ile konuşuluyor. Hem YouTube hem de İnstagram hesaplarından paylaşımlar yapan ve ilgi çeken Özaslan, en sonunda sessizliğini bozdu ve adeta ateş kustu! Duygu Özaslan’a gelen mesajlar onu çileden çıkarınca ifşa etmeye karar verdi ve gelen mesajlardan seçerek sosyal medyasından paylaştı.
Yakın zamanda babası ölmüştü!
Ünlü fenomen Duygu Özaslan kısa bir süre önce babasını kalp krizi sonucu kaybetti ve bir süre paylaşım yapmadı. Bir süre sonra paylaşımlar yapmaya başlayan Özaslan, sosyal medya hesaplarının hedefi oldu. Duygu Özaslan’ın fotoğrafları ve yorumlarının altına binlerce yorum geldi. Babası öldükten hemen sonra bu kadar tatil fotoğrafı koymasını uygun bulmayanlar gibi, fotoğraflar yerine üzüntü yaşamasını istediğini dile getirdi. Yorum yağmuru alan Özaslan, büyük tepki gösterdi ve sessiz kalmadı.
Yorumları ifşa etti!
Duygu Özaslan kendisine gelen saldırgan ve hakaret dolu yorumları paylaştı. Sadece yorumlar değil gelen mesajları da tek tek ifşa eden Duygu Özaslan, artık bu saçma yorumlara daha fazla katlanamadığını ve susmalarını istediğini söyledi. Duygu Özaslan’ın paylaştığı bir mesajda, takipçisinin yazdığı ‘Baban öleli daha kaç gün oldu. Bu ne rahatlık. İğrençsiz ve yapmacıksız. Sen nasıl bir insansın. Baban ölmüş sen hala tatil derdindesin. Kusura bakma ama iğreniyorum senden.’ yorumu herkesi şok etti. Duygu Özaslan, sosyal medya özel mesaj kutusunda bu gibi binlerce yorum olduğunu da dile getirdi. 

Editör: Wan Haber