Birçok başarılı proje ile gündem olan güzel oyuncu son zamanların en başarılı oyuncusu olmasıyla dikkat çekiyor. Yer aldığı her projede büyük ilgi gören ve herkesin odağında olan ünlü isim, son zamanların en çok aranan ismi haline gelmiştir. Dilan Çiçek Deniz, yer aldığı İçerde ve Çukur dizisinden büyük ün kazanmıştır. Özellikle İçerde adlı dizide gösterdiği performans ile büyük yankı uyandırmıştır. Son olarak Alev Alev dizisinde boy gösteren Deniz, şimdilerde Çukur dizisinin finalinde geri döneceği haberleri ile gündeme bomba gibi oturdu. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz daha önce yer aldığı birçok projede de büyük ilgi çekmiştir. Dizinin yönetmenleri ünlü oyuncunun ne kadar uyumlu olduğunu söylediler ve oyuncu ile çalışmanın çok iyi olduğunu dile getirdiler. Dilan Çiçek Deniz yer aldığı dizilerde gösterdiği performans ile herkesten tam not almayı başaran bir isim olmuştur. Dilan Çiçek Deniz’in kim olduğu, kilosu, memleketi en çok merak edilen konular arasında yer aldı. 
Dilan Çiçek Deniz kimdir?
Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz 1995 yılında hayata gözlerini açmıştır. Sivaslı olan güzel oyuncu uzun yıllar ekranların en güzel oyuncusu olarak boy göstermiştir. Türk manken ve oyuncu olan Dilan Çiçek Deniz daha önce Miss Turkey yarışmasında ikinci olmuştur ayrıca Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde ödül almıştır. Eğitimlerini tamamladıktan sonra televizyon dünyasına adım atan Deniz, birçok projede başarılı bir şekilde yer almıştır.
Dilan Çiçek Deniz hangi burçtur?
Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz 28 Şubat tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Dilan Çiçek Deniz Balık burcudur.
Dilan Çiçek Deniz hangi dizilerde rol almıştır?
Dilan Çiçek Deniz Alev Alev, İçerde, Çukur, Yarım Kalan Aşklar, Yarına Tek Bilet, Güneşin Kızları, Bodrum Masalı, Tatlı Küçük Yalancılar ve Balayı isimli projelerde yer alarak kendini çok iyi bir şekilde göstermiştir. Başarılı oyunculuğunu kanıtlayan Dilan Çiçek Deniz, güzelliği ile dikkat çekmiştir.

Editör: Wan Haber