Profesyonel oyuncu Devrim Yakut, son olarak yer aldığı Camdaki Kız dizisi ile ünlenmiştir. Gösterdiği oyunculuk performansı ile büyük ilgi görmüştür. Şimdilerde tekrar ekranlara gelen ünlü isim, eğitim hayatı sonrasında oyunculuk kariyerinin adımlarını atmıştır. Tiyatro, sinema ve dizi projelerinde imzası olan ünlü isim, şimdilerde Gülcihan karakteri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 
Gülcihan Koroğlu kimdir?
Devrim Yakut, Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu’nun annesi Gülcihan Koroğlu rolünü canlandırmaktadır. Gülcihan hanımın üç evladı vardır ve zengin bir hayat sürmektedir. Sedat isimli oğluna asla kıyamayan ve arasında değişik bir bağın olduğunu izleyenler çok net bir şekilde görüyorlar. Gülcihan hanım dizide güçlü, narin ve gizemli bir yapıdadır. Oğlunun yuva kurması için elinden geleni yapar. Gerekirse yalan bile söyler. Her şey oğlunun mutluluğu, ailesini kurma isteği ve tüm olumsuzlukların ortadan kalkmasıdır. Ancak oğlunun evli bir kadın ile ilişki yaşaması ve sürekli hata yapması sonucu olaylar çok başka yerlere gider. Gülcihan hanım ailesi için elinden geleni yapmaya devam edecek.
Devrim Yakut kimdir?
Seher Devrim Yakut, 1968 yılında hayata gözlerini açmıştır. Eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi mezunu olmuştur. Eğitimini devam ettirdiği sırada tiyatro ve televizyon dünyasına ilgi duymaya başlamıştır. Kariyerini bu yönde ilerleteceğini bilmeyen Yakut, Türk televizyonlarının sevilen ismi olmuştur. Devrim Yakut 2012 tarihinde Alper Kut ile dünya evine girmiştir. İkilinin evlilikleri mutlu bir şekilde devam etmektedir. Devrim Yakut birçok projede boy göstermiştir.Yer aldığı her projede büyük performans göstermiştir. 
Devrim Yakut hangi dizilerde rol aldı?
Düğün Dernek, Aile Arasında, Hareket Sekiz, Baba Parası, Ekşi Elmalar, Bana Masal Anlatma, Dar Elbise, Analı Oğullu, Lüks Otel ve 8 saniye gibi projelerde yer almıştır.

Editör: Wan Haber