Deniz Hamzaoğlu, kısa bir süre sonra tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Evlilik Sözleşmesi adlı dizide yer almaya hazırlanıyor. Çok yakında ekranlara gelecek olan Evlilik Sözleşmesi dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Yeni dizide kendini göstermeye hazırlanan ünlü isim, tecrübeleri ile herkesi kendine hayran bırakmıştır. Başarılarına başarı katmak için ekranlara çıkacak olan Hamzaoğlu, eğitimlerini de bu yönde almıştır. 
Deniz Hamzaoğlu kimdir?
Deniz Hamzaoğlu, 1979 yılında dünya evine girmiştir. İstanbul’da doğup büyüyen başarılı oyuncu ünlü oyuncu Hayati Hamzaoğlu’nun oğludur. Türk televizyonlarının başarılı ismi olmuştur ve sinema dünyasında yıldızı parlamıştır. Eğitimlerini Yalova’da tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul’a gelmiştir ve eğitimlerine orada devam etmiştir. Eğitimlerinden sonra tiyatro ve dizi dünyasının başarılı bir ismi olmaya devam etmiştir. Uzun yıllar ekranlarda kendini göstermiştir. Zamanla tecrübe kazanarak kendini geliştirmeye devam etmiştir. Başarılı oyuncu Deniz Hamzaoğlu şimdilerde yeni dizisi olacak Evlilik Sözleşmesi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 
Deniz Hamzaoğlu ne burcudur?
Başarılı oyuncu Deniz Hamzaoğlu 27 Kasım tarihinde doğmuştur. Deniz Hamzaoğlu Yay burcudur. 
Deniz Hamzaoğlu hangi dizilerde rol almıştır?
Deniz Hamzaoğlu Karadayı, Nefes Nefese, Yaygara, Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı ve Fatma adlı dizilerde yer almıştır. Şimdilerde Evlilik Sözleşmesi adlı dizide yer almaya hazırlanıyor. Gündemin en iyi dizileri olan projelerde kendini gösteren Deniz Hamzaoğlu, rol arkadaşları ile kaynaşıp çalışmalara devam ediyor. 

Editör: Wan Haber