Güzel ve başarılı oyuncu Demet Evgar, birçok projesi ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu şu an Alev Alev dizisinde konuşulmaya başlandı. Yer aldığı projede gösterdiği büyük performans ile herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Kadına şiddet ve kadın hakları konuları üzerinde birçok açıklama yapan Demet Evgar, gündemin çok konuşulan isimleri arasında olmaya devam ediyor. 
Demet Evgar kimdir?
Ünlü oyuncu Demet Evgar 1980 yılında hayata gözlerini açmıştır. 41 yaşındaki ünlü oyuncunun hayatı adeta tecrübelerle doludur. Oyunculuk kariyerinin zirvesinde olan Evgar, yer aldığı her projede büyük performans göstermiştir ve hakkından çok kez söz ettirmiştir. 1997 yılından bu yana etkin bir şekilde ekranlara gelmeye başlamıştır ve günümüzde çok bilinen bir isim olmuştur. Büyük başarı elde eden Demet Evgar, sosyal medyanın en çok konuştuğu isim olmuştur. Yaptığı paylaşımlar, sözleri ve oyunculuğu ile herkesten tam not alan Evgar, gündemdeki bazı konular hakkında çok haklı açıklamalar yaparak herkesin ilgisini çekmiştir. Son olarak Alev Alev dizisinde gösterdiği performans ile çok konuşuldu. Dizide, ‘gündem olmadan hiçbir acıdan haberdar olmuyorsunuz ve müdahale etmiyorsunuz. Sadece paylaşıp yazıyorsunuz. kimse umrunuzda değil.’ sözleri ile gündemi salladı. 
Demet Evgar kimin kızıdır?
Başarılı oyuncunun annesi Bingül Evgar, babası ise Levent Evgar’dır. Demet Evgar’ın Yiğit Evgar adında bir de kardeşi vardır. 
Demet Evgar hangi burçtur?
Demet Evgar Boğa burcudur. Demet Evgar 18 Mayıs tarihinde dünyaya gelmiştir. 
Demet Evgar hangi dizilerde rol aldı?
Avlu, Bir Erkek Bir Kadın, Alev Alev, Aile Arasında, Banyo, Yahşi Batı, Sofra Sırları, Beyza’nın Kadınları, Emret Komutanım, Güneşi Gördüm, Aslı ile Kerem, Yok Artık, Vay Arkadaş ve Organize İşler gibi dev projelerde yer almıştır. 
 

Editör: Wan Haber