Sosyal medyanın en çok konuşulan ve çok takipçisi olan Danla Bilic, skandal üzerine skandal yaratarak gündem olmuştu. İlk ünlü olduğu zamanlarda futbol dünyasının altını üstüne getirmişti. Futbolcularla konuşan ve bu konuşmaları ifşa eden Danla Bilic, başına büyük bela almıştı ve bir dönem çok konuşulmuştu. Futbolcuların mesajlarını ifşalayan ve büyük gündem yaratan Bilic, daha sonra Arda Kofoğlu ile anlaşma imzalayarak YouTube dünyasına giriş yaptı. YouTube kanalında makyaj içerikleri üretmişti ancak alışılmış makyaj içerikleri gibi değildi. Danla Bilic sosyal hayatta ve aşk hayatında yanlış yapılan tavırlar ve davranışlar ile dalga geçerek bir yandan makyaj yapmış bir yandan da sohbet ederek izleyenleri güldürmüştü. Danla Bilic bu videoları ile kısa bir zaman içinde gündem olmuş ve en çok konuşulan YouTuberlar arasında yer almıştı. Futbolcuların tanıdıkları ile başı belaya giren Bilic, YouTube sayesinde daha çok ün kazanmıştı. Danla Bilic YouTube kanalına sürekli ünlü isimleri konuk ederek kanalını daha aktif tutmayı başarmıştır ve kısa süre içinde milyonlarca aboneye ulaşmıştır. 
Danla Bilic kimdir?
Neslihan Damla Aktepe, YouTube dünyasına giriş yaparken kendi ismini kullanmak yerine Danla Bilic adını seçmiştir. Neslihan Damla Aktepe 1994 yılında hayata gözlerini açmıştır. Kütahya’da dünyaya gelen Aktepe, Kütahyalıdır ve bunu çoğu videosunda da dile getirmiştir. vlog ve makyaj videoları ile tanınmıştır. İnternet dünyasının bilinen ve sevilen bir ismidir. Beykent Üniversitesinde okumaya devam etmektedir ve bölümünü bitirmeye çalışmaktadır. 
Danla Bilic’in sevgilisi kimdir?
Ünlü YouTuber Danla Bilic bir dönem tatlıcı lakabı ile anılan Berat Demir ile aşk yaşamıştı ancak ikili aşklarını noktalama kararı almıştı. Ayrılık sonrası tekrar barışan çift, tekrar ayrılık kararı alarak hayatlarından çıktılar. Danla Bilic şimdilerde Poyraz Teoman adlı genç ile birliktelik yaşadığını duyurdu. İkili uzun bir süre tatil yaptıkltan sonra İstanbul’a döndüler.

Editör: Wan Haber