Birçok projede yer almış alan ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, gündem olmaya devam ediyor. Son zamanlarda televizyon dizilerinde yer almayan ancak magazin gündeminin yıldızı olan Ceyda Düvenci, çocukları, ailesi ve verdiği röportajlar ile sık sık gündeme geliyor. Ceyda Düvenci son olarak kızı için yaptığı paylaşımlar ile büyük tepki çekmişti. Ceyda Düvenci uzun yıllar ekranların tozunu attırmaya devam etmiştir. Şimdilerde hiçbir projede yer almayan oyuncunun kısa bir süre sonra ekranlarda olacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.
Ceyda Düvenci kimdir?
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci 1990 yıllarından bu yana televizyon dünyasının en çok sevilen ismi olmuştur. Ceyda Düvenci 1977 yılında hayata gözlerini açmıştır. 44 yaşındaki güzel oyuncu sunuculuk ile başladığı kariyerine dizi oyuncusu olarak devam etti. Sabah Şekerleri isimli programda sunuculuk yapmıştır. O zamanlardan beri yoğun ilgi gören güzel oyuncu tiyatro dünyasının da sevilen ismi olmuştur. 
Ceyda Düvenci kiminle evli?
Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci 2000 yılında Kaan Girgin ile dünya evine girmiştir. Ünlü oyuncu Kaan Girgin ile 2002 yılında boşandıktan sonra 2008 yılında Engin Akgün ile dünya evine girmiştir. Bu evlilikte de yüzü gülmeyen oyuncu 2013 yılında boşanmıştır daha sonra Bülent Şakrak ile aşkı bulmuştur. 2015 yılından bu yana evlilikleri devam eden ikili mutlu bir hayat sürdürmektedir. 44 yaşında olan ünlü oyuncunun Melisa Nur Akgün ve Okan Ali Şakrak isimde iki çocuğu dünyaya gelmiştir. 
Ceyda Düvenci hangi dizilerde rol aldı?
Umutsuz Ev Kadınları, Binbir Gece, Palavra Aşklar, Maral, Babam ve Ailesi, Böyle mi Olacaktı, Aşkın Kanunu, Sil Baştan, Dikkat Bebek Var ve Şen Yuva gibi muhteşem yapıtlarda yer almıştır. Hayatının büyük bir bölümünde ekranların karşısında olan ünlü oyuncu son zamanlarda yeni projelerde görülüp görülmeyeceği merak konusu olarak kaldı. Güzel oyuncu yeni projeler hakkında açıklama yapmadı. 

Editör: Wan Haber