Her sezona damga vuran Survivor yarışmasında geçen sene şampiyon olan ve herkesin beğenisini toplayan Cemal Can Canseven, şampiyon olduktan sonra birçok marka ile anlaştı ve kariyerinin basamaklarını hızla çıkmaya başladı. Cemal Can Canseven, yer aldığı programda büyük reyting skorlarına imza atmıştır. Yarışmayı sırf Cemal Can için izleyen seyirciler adeta yoğun ilgi göstermiştir. Cemal Can Canseven arkadaşı ve dostu olan Danla Bilic ile sık sık gündeme gelmiştir. Paylaştığı fotoğraflar ve YouTube videoları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Danla Bilic ile çektiği kıyafet videoları ile ünlenen Cemal Can Canseven yarışmanın en destek gören kişisi olmuştur. 
Cemal Can Canseven kimdir?
Cemal Can Canseven, 1996 yılında hayata gözlerini açmıştır. Annesi Rizeli olan Canseven’in babası ise Selanik göçmenidir. Cemal Can Canseven İzmir’de doğmuştur ve İzmirlidir. Tüm eğitimlerini İzmir’de devam ettiren Canseven, üniversite için İstanbul’a geldi ve İstanbul’da okumaya başladı. En yakın arkadaşı Danla Bilic’in videolarından tanınan ünlü isim, Survivor yarışmasına çıkarak ününü ikiye katlamıştır. 
Cemal Can Canseven kiminle sevgili?
Ünlü YouTuber Cemal Can Canseven, bekardır ve sevgilisi yoktur. Aşk hayatı hakkında yapılan sorulara net bir cevap veren Canseven, hayatında kimsenin olmadığını ve olmayacağını söylemişti. Aşk konusunda şanssız olan ve hemen sıkılan Cansever, ‘bağlanmak bana göre değil. ben çabuk sıkılıyorum. hayatıma giren her kadını da aldatıyorum.’ diyerek ilişki sorularına noktayı koymuştu. Arkadaşı Danla Bilic’in bir videosunda yabancı bir kızdan hoşlandığı ancak kızın fake çıktığını söyleyerek tüm hayranlarını güldürmüştü. Diğer yandan Cemal Can Canseven’in hayranları, ünlü ismin sosyal medya hesabına büyük bir ilgi gösteriyor. Yoğun ilgi odağında olan Cemal Can Canseven, ilginin bu kadar fazla olmasından çok memnun olduğunun da altını çizdi. 

Editör: Wan Haber