Türkiye’nin sevilen ve beğenileri toplayan yüzü Can Yaman, yeni sevgilisi ile çok konuşulmuştu. İtalya’da büyük ilgi gördüğünü ve Türkiye’de gördüğü alakadan yüz kat fazla ilgi gördüğünü söyleyen Can Yaman, aşkı da İtalya’da buldu. Sık sık yurtdışı seyahatleri yapan ve her fırsatta İtalya’ya tatile giden Can Yaman, İtalyan bir kadına aşık oldu. İtalya’da televizyon sunucusu ve spiker olan ünlü güzel Diletta Leotta, Can Yaman ile boy boy fotoğraf paylaştı. Can Yaman ve Diletta Leotta aşkı hız kesmeden devam ediyor.
İtalyan sevgili çok merak ediliyor!
Türkiye’de birçok televizyon dizisinde oynayan Can Yaman, genç aşıklarını üzdü. Sevgilisi olduğunu duyan Türk hayranları Can Yaman’ın yeni sevgilisinin kim olduğunu merak ediyor. İtalyan sevgili Türk gündemine bomba gibi düştü. Ünlü güzelin kim olduğu büyük merak konusu oldu. Türk televizyonlarında magazin haberi olarak duyurulan aşk, herkesin merak ettiği bir konu oldu. 
Diletta Leotta kimdir?
Dietta Leotta, 1991 yılında hayata gözleri açtı. İtalya’da doğan Leotta, yaşamına da İtalya’da devam etti. Katanya’da yaşayan ünlü güzel televizyon dünyasının tanıdığı bir isimdir. Mesleği sunuculuk olan ünlü güzel DAZN kanalı için Serie A yayınlarını sunmaya devam ediyor. Daha önce birçok sunuculuk kariyeri olan Leotta, film dünyasında da tecrübeye sahip olmuştur. Diletta Leotta, 7 Hours to Win Your Heart ve Chi ha İncastroto Babbo Natale adlı iki filmde rol almıştır. Diletta Leotta, Türk oyuncu olan Can Yaman ile birliktedir. Kısa bir süre önce hakkında çıkan iddialar ilişkiyi sarstı olarak düşünüldü ancak ikili bu duruma açıklama yapmadan aşklarına devam etti. Ünlü ikili şimdilerde birlikte tatil yapıyor.
Diletta Leotta’nın boyu kaçtır?
Diletta Leotta, 1,75 cm boyundadır.

Editör: Wan Haber