Can Yaman, Türkiye ve dışındaki birçok ülkede tanınan bir isim olmuştur. Özellikle yer aldığı Türk dizilerinin yurtdışına satılması ve yayınlanması sonrasında büyük ilgi gören ünlü isim çok beğeniliyor ve çok ilgi görüyor. Can Yaman son olarak Bay Yanlış adlı dizide boy göstermişti ancak bu dizi kısa sürdüğü için proje bitiminden sonra yurtdışına çıkmıştı. Yeni projesi bittikten sonra kendini sevgilisinin yanında bulan Yaman, uzun zamandır tatil yapmaya devam ediyor. Yer aldığı her projede büyük ses getiren Can Yaman, yurt dışındaki çoğu ülkede sevinç çığlıkları ile karşılanıyor.
Can Yaman kimdir?
Can Yaman 1989 yılında hayata gözlerini açtı. Suadiye doğumlu olan yakışıklı oyuncu eğitimlerini avukat olmak üzerine tasarladı. Avukat olan Can Yaman, bir süre sonra tavsiye üzerine ajanslara başvuru yaptı. Kısa süre sonra keşfedilen Yaman, dizi teklifleri aldı. Oyunculuk tekliflerine olumlu yanıt veren Yaman, avukatlık mesleğini bıraktı ve oyunculuk yapmaya başladı. Asıl olarak Erkenci Kuş adlı diziden yıldızı parladı. Demet Özdemir ile başrolü paylaştığı Erkenci Kuş dizisinden sonra birçok yerde ünü yayıldı. 
Can Yaman hangi dizilerde rol aldı?
Bay Yanlış, Erkenci Kuş, Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay gibi projelerde kendini göstermiştir. Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile Bay Yanlış dizisinde ise Özge Gürel ile başrol oynamıştır. Son iki projesi çok beğenilen Can Yaman, büyük ün kazanmıştır. 
Can Yaman’ın sevgilisi kim?
Yakışıklı oyuncu Can Yaman uzun bir zamandır İtalyan sevgilisi ile boy göstermeye devam ediyor. İtalya’da televizyon sunucusu olan Diletta Leotta ile aşk yaşayan Can Yaman sevgilisine evlenme teklifi etti. Ünlü ikinin kısa bir süre sonra evlenmesi bekleniyor. Can Yaman’ın sevgilisi hakkında aldattı iddiaları gündem olmuştu ancak ikili aşkını yaşamaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber