Camdaki Kız dizisinin güzel oyuncusu Burcu Biricik hem güzelliği hem de oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Birçok projeyle ekranlarda yer alan Burcu Biricik kısa bir süre içerisinde kendisini izleyicilere sevdirerek ekranların en sevilen yüzlerinden birisi olmayı başarmıştır.

Şu an Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteri ile karşımıza çıkan Burcu Biricik hakkında öğreneceğiniz gerçeklere çok şaşıracaksınız! Güzel oyuncu Burcu Biricik'i daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Burcu Biricik kimdir?
4 Mayıs 1989 yılında Antalya şehrinde dünyaya geldi. Oyunculukla gençlik yıllarından beri ilgili olan Burcu Biricik aynı zamanda, 2006 senesinde düzenlen Miss Mediterranen isimli bir güzellik yarışmasına girerek 'Akdeniz Kraliçesi' seçilmiştir. Lise döneminde tiyatro festivalinde ödül alarak oyunculuk alanında kariyer yapmak istediğini far  etti. Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde eğitim almaya başlayan Burcu Biricik bir yandan da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk üzerine eğitim almıştır.  İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi birçok oyunda yer alan Burcu Biricik, 2011 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Artiz Mektebi isimli bir oyunculuk yarışmasına katılarak Alican Aytekin ile birinciliği paylaşmıştır. Ardından ise Ustura Kemal, Muhteşem Yüzyıl, Düşman Kardeşler gibi yapımlarda karşımıza çıkmıştır. Daha sonra beni Böyle Sev ve Şeref Meselesi gibi dizilerde de yer alan Burcu Biricik asıl çıkışını ise Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakteri ile yapmıştır. Daha sonra 8. Gün ve Kuzgun gibi dizilerde de yer alan Burcu Biricik, TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk rolü ile de çok konuşuldu. Güzel oyuncu şu an Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde başrolü oynamaktadır. Netflix platformuyla da anlaşmalı olan Burcu Biricik, Fatma dizisiyle de çok konuşuluyor! Burcu Biricik 2016 senesinde Emre Yetkin ile evlenmiştir.

 

Editör: Wan Haber