Birçok projede başarılı bir şekilde yer almış olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni projeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yer aldığı her projede büyük beğeni toplayan ve rekor izlenme sayılarına ulaşan Ulusoy, son zamanlarda Netflix platformunun vazgeçilmez bir ismi olmuştur. Çağatay Ulusoy şimdilerde yeni Netflix içerikleri için hazırlanmaya devam ediyor. Birçok proje için Netflix ile anlaşma yapan Çağatay Ulusoy, dünya çapında çok beğenilen ve sevilen bir isim oldu. Çeşitli projeler için düşünülen Çağatay Ulusoy, bu yaz için tatil planları yapmaya başladı.
Çağatay Ulusoy’un tekne fiyatı dudak uçuklattı!
Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, projeleri sonrasında uzun bir tatil yapmak istedi. Tatil yapmak için bir tekne aldı. Çağatay Ulusoy, 850 bin TL’ye lüks bir tekne satın aldı. Teknesinin fiyatı kısa süre içinde gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncunun tekne fiyatı adeta dudak uçuklattı. Lüks tekne için servet döken Ulusoy, teknesinin bakımlarını yaparken görüntülendi. Teknesinin düzenlemesini ve temizliğini yapan Ulusoy, projelere ara verdikten sonra uzun bir tatil yapmak istediğini dile getirdi. Ünlü oyuncu bu yaz boyunca koylarda ve açık denizlerde tatil yapacağını duyurdu. Çağatay Ulusoy daha önceki teknesi ile çok konuşulmuştu. Yeni teknesini görenler eski tekneye ne olduğunu sordu. Çağatay Ulusoy eski teknesini 235 bin euroya sattığını açıkladı. 
Çağatay Ulusoy kimdir?
Çağatay Ulusoy 1990 yılında hayata gözlerini açtı. Eğitim hayatını İstanbul Üniversitesinde tamamladı. 30 yaşında olan Ulusoy Best Model of Turkey yarışmasında 2010 kazananı oldu. Yakışıklılığı ile ön plana çıkan Çağatay Ulusoy bir dönem mankenlik yaparak kendini gösterdi. Zamanla tanınmaya ve ilgi görmeye başlayan Ulusoy, oyunculuk konusunda da uzun süreli başarılı bir kariyer elde etti. 

Editör: Wan Haber