Birçok projede yer alan Çağatay Ulusoy, son dönemlerde yer aldığı birçok proje ile dikkatleri çekti. Özellikle Netflix adlı platformda büyük başarılara imza atan Ulusoy, yer aldığı her proje ile büyük ilgi görmeye devam etmiştir. Çağatay Ulusoy, Türk televizyonlarının dev ismi olmuştur. Şimdilerde TRT ekranlarına yeni gelecek olan Barbaros dizisi ile dikkat çekmektedir. Barbaros dizisinin sevilen oyuncusu olmaya hazırlanan Ulusoy, yeni tarzı için çalışmalara başladı. Dev gemilerde dizi çekmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy, Barbaros adlı dizide yer alacak. Çağatay Ulusoy sevenleri yeni dizi için büyük bir heyecan yaşıyor. 
Çağatay Ulusoy kimdir?
Ünlü isim Çağatay Ulusoy, Türk televizyon ve sinema dünyasının en çok sevilen ismi olmuştur. Birçok dizi ve projelere imza atmıştır. Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Best Model of Turkey ödülünü almıştır. Çağatay Ulusoy 1990 yılında hayata gözlerini açmıştır. 30 yaşında olan yakışıklı oyuncu Bakırköy’de yaşamını devam ettirmektedir. Çağatay Ulusoy, üniversite yıllarını İstanbul Üniversite mezunu olarak tamamlamıştır. 
Çağatay Ulusoy kiminle evli?
Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, bekardır. Son günlerde kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile birliktedir. Son zamanlarda isimleri sürekli ayrılık haberleri ile gündeme gelen Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy, ayrılık haberlerini her zaman reddetmiştir. Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın birlikte mutlu bir hayat sürdürmektedirler. İkili uzun zamandır aşk yaşıyor. 
Çağatay Ulusoy hangi dizilerde yer aldı?
Başarılı aktör Çağatay Ulusoy Adını Feriha Koydum, İçerde, Medcezir, Delibal, Hakan Muhafız, Kağıttan Hayatlar, Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu, Leyla’nın Evi, Anadolu Kartalları ve Gülün Adı isimli projelerde yer almıştır. Yer aldığı her projede büyük ilgi gören Çağatay Ulusoy, yeni projeleri ile gündeme gelmeye devam etmektedir. Son olarak Netflix için film çeken Ulusoy, şimdilerde TRT ekranlarının tarih dizisi ile izleyicilerine ‘Merhaba!’ demeye hazırlanıyor. 

 

Editör: Wan Haber