Birçok projede kendini gösteren Burak Özçivit, genç kızların sevgilisi olmuştur. Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile büyük ilgi gören Burak Özçivit, son zamanlarda reklam ve dizilerin yıldızı olmayı başarmıştır. Birçok ayrı konuda kendini gösteren Özçivit, reklam ve dizilerin vazgeçilmez ismi olmayı başarmıştır. Muhteşem evliliği, aile hayatı, iş hayatı ve başarıları ile çok konuşulan Burak Özçivit, sosyal medya paylaşımları ile de son derece konuşulmaya devam ediyor. Çocuğu ile yaptığı paylaşımlar sosyal medyanın dilinde dolaşıyor ve adeta beğeni yağmurları alıyor.
Burak Özçivit kimdir?
Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, 1984 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da dünyaya gelen Özçivit, İstanbulludur ve İstanbul’da yaşamaya devam etmektedir. 36 yaşında olan Burak Özçivit, Türk televizyon dünyasının eski oyuncusu ve mankenidir. İlk olarak mankenlik yapan oyuncu kısa bir süre sonra keşfedilmiştir ve oyunculuk konusunda da kariyer yapma planlarına atılmıştır. Yönetmenlerin adeta göz bebeği olan Özçivit, birlikte birçok projede yer aldığı oyuncu Fahriye Evcen ile dünya evine girmiştir. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2017 yılından bu yana mutlu bir birliktelik sürdürmektedirler. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in Karan Özçivit adında bir çocukları vardır. 
Burak Özçivit hangi burç?
Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit 24 Aralık tarihinde dünya evine girmiştir. Burak Özçivit Oğlak burcudur. Yakışıklı oyuncu ekranların en sevilen ismi olmuştur.
Burak Özçivit hangi dizilerde rol aldı?
Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit Kara Sevda, Kuruluş Osman, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Aşk Sana Benzer, Kardeşim Benim, Can Feda, Zoraki Koca, Kardeşim Benim 2, Baba Ocağı, Musallat ve Güvercin Uçuverdi gibi projelerde başarılı bir şekilde kendini göstermiştir. Komedi, dram, aksiyon, macera, korku ve aşk konulu birçok projeye başarılı bir şekilde imza atmıştır. 

Editör: Wan Haber