Ada Masalı Star TV ekranlarının yeni yaz dizisi olmaya hazırlanıyor. Star TV kanalı reyting rekorları kıracak olan dizisi için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Şimdilerde oyuncu provaları ile gündeme gelen Ada Masalı, yaza gümbür gümbür geliyor. Türk televizyon ve sinema dünyasının muhteşem isimlerini bir araya getirecek olan yaz dizisi, yakın zamanda ekranlara gelecek. Ada Masalı dizisinde birbirinden ünlü isimler yer alacak. Daha önce Geniş Aile dizisinden ünlenen Ulvi karakteri herkes tarafından biliniyordu. Bülent Çolak’ın yeni projede yer alacağı haberleri herkesi çok heyecanlandırdı. Ünlü isim bir süre sonra bu iddialara yanıt verdi ve haberleri doğruladı. Bülent Çolak yeni yaz dizisinin kadrosuna alındı ve çalışmalar devam ediyor.
Bülent Çolak kimdir?
Bülent Çolak 1977 yılında hayata gözlerini açtı. Türk televizyon dünyasında ‘ulvi’ karakteri ile bilinen Çolak, İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve İstanbul’da yaşamaktadır. 43 yaşındaki ünlü oyuncu yeni projeleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olan Bülent Çolak tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İlk oyunculuk deneyimini 1998 yılında Hoşçakal Yarın adlı filmde yaşadı. Hüseyin İnan rolü ile hayatına başlayan Bülent Çolak, herkesin izlediği Geniş Aile dizisi ile gündem olmuştu. 
Bülent Çolak evli mi?
Ada Masalı dizisi ile ekranlara dönecek olan Bülent Çolak, Sefa Öztürk Çolak ile dünya evine girmiştir ve evlilikleri mutlu bir şekilde devam etmektedir. İkilinin bu evliliklerinden Okyanus Çolak adında bir evlatları dünyaya gelmiştir. 
Bülent Çolak hangi dizilerde yer aldı?
Bülent Çolak Kanunsuzlar, Geniş Aile, Mutlak Adalet, Güven, Canavar Gibi, Hoşçakal Yarın, Göktaşı, Öğrenci İşleri, Papaz Kimde, Vay Arkadaş, Hükümet Kadın, Vay Başıma Gelenler, İksir, Eksik, Bu Son Olsun, Çakallarla Dans, Gönül Yarası ve Vezir Parmağı gibi projelerde yer aldı.

Editör: Wan Haber