Başarılı ve ünlü oyuncu Buğra Özmüldür, yakışıklılığı ve oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Küçük yaşlarında çok kilolu ve mutsuz olan Özmüldür, şimdilerde muhteşem değişimi ile herkesi şok etti. Buğra Özmüldür yer aldığı Sihirli Annem projesi ile ünlenmiştir. Cem adlı karaktere can veren Buğra Özmüldür, bu projesi ile çok konuşulmuştu. İlk sezon kilolu olan daha sonra zayıflığı ile dikkat çeken Buğra Özmüldür, bu değişimi ile kendine güveninin geldiğini söylemiştir. Bir süre ekranlarda olan Buğra Özmüldür şimdilerde sadece sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak para kazanıyor. İnstagram adlı hesabında yüzlerce takipçisi olan Özmüldür ürün tanıtımı yapıyor.
Buğra Özmüldür kimdir?
Başarıları ile gündem olan Buğra Özmüldür Türk televizyonlarının sevilen ismi olmuştur. Küçük yaşlarından itibaren ailesine oyuncu olmak istediğini söylemiştir ve tüm çalışmalarını bu yönde yapacağını dile getiriyordu. Kısa süre içinde tanınan Özmüldür, 9 yaşındayken bir reklam filminde yer aldı. Çamlıca Gazoz adlı firmanın reklamında oynayan Özmüldür, kısa süre sonra birkaç reklam filminde daha yer aldı. Reklam çekimlerinden sonra dizi sinema dünyasına atılmak istenen Buğra Özmüldür’e Sihirli Annem dizisisinden teklif geldi. Uzun yıllar bu projede Cem karakteri ile ekranlara gelen Özmüldür’ün şimdilerde hala görüntüleri paylaşılmaya devam ediyor. 
Buğra Özmüldür kaç yaşındadır?
Yakışıklı oyuncu Buğra Özmüldür 21 Nisan 1991 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da dünyaya gelen Özmüldür, yaşamına da burada devam etmiştir.
Buğra Özmüldür hangi burç?
Başarılı oyuncu Buğra Özmüldür, Nisan ayında doğmuştur. Buğra Özmüldür Boğa burcudur.
Buğra Özmüldür bekar mı?
Sihirli Annem dizisinin Cem’i Buğra Özmüldür, evli değildir, bekardır. Ünlü ismin sevgilisinin olup olmadığı ise merak konusu olarak kaldı. Ünlü isim sevgilisi olsa dahi gizli tutacağını söylemişti. 

 

Editör: Wan Haber