Yakışıklılığı ve oyunculuğu ile dikkat çeken Buğra Gülsoy, birçok projede başarılı bir şekilde kendini göstermiştir. Son zamanlarda tarih dizilerinde oynayan Gülsoy, aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen bir isim olmuştur. Buğra Gülsoy, sallantılı ilişkileri ile konuşulmaya devam ederken bir yandan başarılı kariyer hayatı ile dillerden düşmüyor. Son olarak verdiği bir röportajda tarih kokan dizilerde oynamak istediğini söylemiş ve kısa süre sonra hemen bir teklif almıştı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisine teklif alan oyuncu, şimdilerde hala Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Her Pazartesi akşamı TRT1 ekranlarına gelen muhteşem dizide başarılarını göstermeye devam ediyor. 
Buğra Gülsoy kimdir?
Buğra Gülsoy 1982 yılında hayata gözlerini açmıştır. 39 yaşındaki Gülsoy Ankara’da dünyaya gelmiştir ve memleketi de Ankara’dır. Buğra Gülsoy hayatında sanata çok önem vermiştir. Okumak, yazmak ve televizyon dünyası onun için çok önemlidir ve kariyerini sürekli bu konular üzerine şekillendirmiştir. Küçük yaşlarından itibaren yazan ve okuyan ünlü oyuncu, hem yazar hem de başarılı bir televizyon oyuncusu olmuştur. Buğra Gülsoy Birinci Kıyamet ve Güneşin Battığı Yer isimli iki kitap yazmıştır. 
Buğra Gülsoy evli mi?
Buğra Gülsoy 2011 yılında Burcu Kara ile dünya evine girmiştir ancak ikili bu evliliği yürütemeyip ayrılık kararı almıştır. 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile dünya evine giren Gülsoy, sonunda aşkı bulmuştur. 
Buğra Gülsoy hangi dizilerde rol almıştır?
Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy Aşk Yeniden, Azize, Kızım, Kuzey Güney, Fatmagül’ün Suçu Ne, Unutulmaz, Eski Hikaye, Bana Artık Hicran De, 8. Gün ve Hepimiz Birimiz İçin gibi projelerde yer almıştır. Şu an TRT ekranlarının tarih dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu adlı dizide rol almaya devam etmektedir.

Editör: Wan Haber