Bir Zamanlar Çukurova dizisi ne zaman ne zaman başlayacak? Destan dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Destan dizisinin konusu nedir? Destan dizisi oyuncuları kimlerdir? Destan dizisi oyuncu kadrosunda kimler vardır? Destan dizisi hangi tarihler arasında yayınlanacaktır? Destan dizisi konuk oyuncuları kimlerdir? Destan dizisi kaç bölüm devam edecektir?

FURKAN PALALI - FİKRET PALALI

27 Ekim 1986 yılında Konya'da doğmuştur. 2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat 2010'dan beri yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk kariyeriyle, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuştur.

Orta okulu Konya Özel Diltaş Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra Konya Dolapoğlu Anadolu Lisesinden mezun olan Palalı, üniversite öğrenimini Ankara Hacettepe Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamladı. Ankara'da aldığı 6 aylık yaratıcı drama eğitimi, Tuncay Özinel' den aldığı tiyatro oyunculuğu eğitimi ve Ferdi Merter'den aldığı karakter oyunculuğu eğitimleri de olan Palalı; halen Marmara Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde yüksek lisans öğrenimini sürdürmektedir.

Editör: Wan Haber