Shpw Tv'de pazr günleri ekranlara gelen Bir Şansım Olsa programı izleyicinin beğenisini topladı. Geçtiğimiz hafta ilk kez ekranlara gelen programda yaşanmış hikayeler ele alınıyor.

Bir Şansım Olsa Programı suncusu kimdir? sorusu izleyici tarafından merak ediliyor. Peki Ayşegül Günay kimdir ve kaç yaşında? Nereli, evli mi? Bir Şansım olsa suncuusu Ayşegül Günay daha önce hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen soruların cevabı...

BİR ŞANSIM OLSA SUNUCUSU AYŞEGÜL GÜNAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

9 Kasım 1969 yılında Eskşehir'de yaşama gözlerini açan Ayşegül Günay Eskişehir anadolu Üniversitesi'nde eğitimini almıştı. Ayşegül Günay, burada konservatuvardan Tiyatrao bölümünde okumuştur.

Televizyon hataına ilk kez 2006 yılında Kaybolan Yıllar dizisiyle merhaba dedi. Eşref Saati, Derman, Küçük Kadınlar, Osmanlı Cumhuriyeti, Aile Saadeti, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Sümela'nın Şifresi: Temel, Moskova'nın Şifresi: Temel, Asla Vazgeçmem gibi yapımlarda rol almıştır.

Evli olan Bir Şansım Olsa programı sunucusu Ayşegül Günay ikiz erkek çocuk annesidir. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Zöhre karakterine can vermişti. 

Editör: Wan Haber