Ada Masalı adlı dizinin oyuncu kadrosuna adını yazdıran Beril Pozam, çok merak edilen isimler arasında yer aldı. Ünlü ismin nerede rol aldığı büyük bir merak konusu oldu. Beril Pozam, yeni rol arkadaşları ile kaynaşmaya hazırlanıyor. Beril Pozam, provalarda yer alıyor ve dizisi için oldukça istikrarlı biçimde çalışıyor. Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosu açıklandıktan bir süre sonra gözler Beril Pozam’a çevrildi. Henüz tanınmayan ve yüzü yeni olan bu güzel araştırılmaya başlandı. Beril Pozam hakkında her türlü bilgi araştırılıyor. Yeni yüzün yeni dizi ile birlikte daha fazla görülmeye başlaması bekleniyor. Daha önce birçok tiyatro ve dizide yer alan Pozam, çok yakında yeni performansı ile ekranlarda olacak. 
Beril Pozam kimdir?
Güzel oyuncu Beril Pozam, 1995 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da dünyaya gelen Pozam, yaşamına da İstanbul’da devam etmiştir. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Beril Pozam, eğitim sonunda kariyerini planladı. Kesin olarak oyuncu olmak isteyen Pozam, tiyatro oyunlarından sonra kendini televizyon dünyasında bulmuştur. 
Beril Pozam’ın boyu ve kilosu kaç?
Son zamanlarda Ada Masalı dizisi ile gündeme gelen Beril Pozam 1,70 metre boyundadır. Güzel oyuncunun kilosu ise 57 olarak biliniyor. Güzelliği ile ön plana çıkan Beril Pozam, yeni yaz dizisi ile kendini göstermeye başlayacak. Beril Pozam yer aldığı tiyatro oyunlarından sonra Afilli Aşk dizisinde yer almıştır. Afilli Aşk dizisinden tanınan ünlü güzel şimdilerde yeni yaz dizisi için çalışmalarına başladı. Star TV ekranlarının yaz dizisi olacak Ada Masalı için konuşma provalarına giden Pozam, bu proje için çok heyecanlı olduğunu öne sürdü. Çok fazla tanınmayan Beril Pozam yeni dizinin kadrosunda olduğu için çok mutlu olduğunu ve bu dizi için yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile yoğun ilgi gören Beril Pozam, yavaş yavaş tanınmaya başlandı. 

Editör: Wan Haber