Bennu Yıldırımlar başarılı ve ünlü bir isim olmuştur. Hayatı boyunca televizyon dünyasının en sevilen ve en başarılı olan bir isim olmuştur. Ünlü dizilerde rol alan ve birçok dev projenin yıldızı olan Bennu Yıldırımlar hız kesmeden kariyerinin adımlarını çıkmaya devam etmiştir. Bennu Yıldırımlar son olarak Sadakatsiz adlı dizide Asya’nın babasının sevgilisi olarak rol almıştır. Bennu Yıldırımlar birçok projede yer alarak izleyicilerden tam not almıştır. Eski yıllardan bu yana büyük başarılar elde eden Yıldırımlar, şimdilerde de oyunculuk kariyerini devam ettirmiştir. 
Bennu Yıldırımlar kimdir?
Ünlü ve başarılı oyuncu olan Bennu Yıldırımlar 1969 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da doğup büyüyen ünlü oyuncu 1988 yılından bu yana etkin bir şekilde televizyon dünyasında yer almıştır. Başarılı ve dev dizilerdeki rolleri ile gündem olmuştur. Süper Baba dizisinde Elif, Yaprak Dökümü dizisinde Fikret karakteri ile gündem olmuştur. 51 yaşındaki başarılı oyuncu birçok projesi ile gündem olmuştu ancak asıl olarak yıldızı Yaprak Dökümü ile parlamıştır. Bennu Yıldırımlar 1995 yılında Bülent Emin Yarar ile dünya evine girmiştir. İkilinin mutlu evlilikleri hala devam etmektedir. Bennu Yıldırımlar ve Bülent Emin Yarar’ın Ada Yarar isimli bir çocukları vardır. 
Bennu Yıldırımlar hangi burçtur?
Bennu Yıldırımlar 22 Kasım tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Bennu Yıldırımlar Yay burcudur. 
Bennu Yıldırımlar hangi dizilerde yer aldı?
Başarılı bir oyuncu olan Bennu Yıldırımlar Umutsuz Ev Kadınları, Gönül İşleri, Yaprak Dökümü, Kadın, Gökten Üç Elma Düştü, Süper Baba, Ahlat Ağacı, Kaç Para Kaç, Aynalar, Kabuslar Evi, Ağustos Böcekleri ve Karıncalar, Üzgünüm Leyla, Anı Yaşamak ve Gece Melek ve Bizim Çocuklar gibi projelerde başarılı bir şekilde rol almıştır. Yer aldığı her projede büyük ilgi görmüştür ve seyircilerden tam not almıştır. 

Editör: Wan Haber