Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın başrollerini paylaştığı “Benim Hayatım” dizisi, hayatın tüm zorluklarına rağmen ailesiyle beraber hayallerini gerçekleştirmek için İstanbul’a taşınan bir kızın hikayesini anlatıyor. 

Yapımcılığını BVB Yapım’ın üstlendiği dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan, yönetmenliğini ise Orkun Çatak yapıyor. Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete’nin senaryosunu kaleme aldığı dizi seyircilerinden büyük beğeni toplayarak yoluna devam ediyor.


1998 yılında Ankara'da dünyaya gelen Nilsu Berfin Aktaş, Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüriliğini yaptığı ''Geleceğin Starı'' yarışma programı ile adından söz ettirmiştir.

Oyunculuk kariyerinde Pantene, Cornetto, Turkcell gibi markaların reklamlarında da rol alan Aktaş, 2019 yılında ''Rastlantı'' adlı filminden sonra ''Kuzey Yıldızı İlk Aşk'' adlı dizide yer almıştır.

Şimdilerde ''Benim Hayatım'' dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan güzel oyuncu, 1,70 m boyunda 52 kg ağırlığındadır.


Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2021- Benim Hayatım

Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Gökçe Mollaoğlu, TV Dizisi 2019)

Rastlantı (Sinema Filmi 2019)

Katıldığı Yarışmalar

2018 - Geleceğin Starı – Yönetmen: Tamer İpek

kaynak:onedio

Editör: Wan Haber