TRT ekranlarının çok sevilen ve ilgi gören dizisi Benim Adım Melek, oyuncuları ile yoğun alaka gördü. Benim Adım Melek dizisi yayınlandığı tarihten son bölümüne kadar yoğun çalışmalar yapmıştır. Özellikle oyuncuların rolleri ile ilgili yoğun çalışmalar yapmıştır. Ekranların eskimeyen yüzü Kutsi, Gönül Dağı dizisinden sonra daha fazla araştırılmaya başlandı. Kutsi’nin kim olduğu ve kaç yaşında olduğu merak edilen konular arasında yer aldı. 
Benim Adım Melek dizisinin konusu nedir?
Benim Adım Melek dizisinde her türlü olumsuzluğa rağmen hayata tutunmaya çalışan ve çocuklarına annelik etmeye çalışan bir kadının hikayesi ele alınmaktadır. Hayattaki her şeye rağmen annelik duygusunu izleyicilere yoğun bir şekilde vermektedir. Benim Adım Melek izleyicileri yeni bölümün yayınlandığı her gün ekranlara kilitlenmektedir. 
Kutsi kimdir?
TRT ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, Kutsi’yi izleyicinin karşısına çıkarmıştır. Kutsi daha önce birçok projede yer almış ve kendinden çok kez söz ettirmişti. Kutsi 1973 yılında hayata gözlerini açmıştır. 48 yaşındaki başarılı oyuncu Akçadağ’da dünyaya gelmiştir. Ahmet Kutsi Karadoğan isimli ünlü oyuncu aynı zamanda şarkıcılık, beste yazarlığı, şairlik ve söz yazarlığı yapmaktadır. 
Kutsi kiminle evli?
Kutsi 2008 yılında büyük bir aşk yaşadığı Sinem Bayraktutar ile dünya evine girmiştir. İkili bu evliliği 7 yıl sürdürebilmiştir. Sinem Bayraktutar ve Kutsi 2015 yılında yollarını ayırma kararı aldılar ve boşandılar. İkilinin bu evlilikten Ceylin Ada Karadoğan isimli bir evlatları dünyaya geldi. Kutsi, Feyza Çıpa ile 8 yıl ilişki yaşadıktan sonra ayrılık kararı alarak Sibel Ülker ile dünya evine girdi. Kutsi yıllarca süren aşkının bitmesi sonrasında sadece üç aydır tanıdığı biri ile evlenince sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu. Sosyal medyanın büyük ilgisini çeken Kutsi, mutlu evliliği ile devam etmektedir.

Editör: Wan Haber