TV8 ekranlarının başarılı oyuncusu Kırmızı Oda, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi gerçek bir hayat hikayesinden alıntı olduğu için ilgi çekiyor. Yayınlandığı her bölümde yoğun ilgi görüyor ve sosyal medya hesaplarının en çok konuşulan ismi oldu. Kırmızı Oda dizisinin her bölümünde farklı bir hayat gösteriliyor. Her bölümün farklı bir hikaye üzerinde yoğunlaşması izleyiciden tam not alıyor. Sıkmayan konuları ile reytingleri sallıyor. TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, yayınlandığı günlerde izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Kırmızı Oda dizisi her bölümünde yeni oyuncuları konuk etmeye devam ediyor. Son bölümünde Azra karakteri ile ekrana gelecek Belde Yeke’nin kim olduğu merak konusu oldu. Çok bilinmeyen bir yüz olduğu için merak konusu oldu ve herkes güzel ismin kim olduğunu araştırmaya başladı. 
Kırmızı Oda dizisi ne zaman?
Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda, TV8 ekranlarının çok sevilen bir projesidir. Kırmızı Oda dizisi her Cuma akşamı saat 20:00’de TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.
Belde Yeke kimdir?
Belde Yeke 1999 yılında hayata gözlerini açmıştır. Başarılı oyuncu küçük yaşlarından itibaren bu işi yapmak istemiştir. Oyunculuk konusunda kariyer yapmak isteyen güzel ismin şansı Zalim İstanbul dizisinde yaver gitti ancak daha sonra ekranlardan uzak kaldı. Uzun süre ekranlardan uzak kalan Yeke, yeni bir projeden teklif alır almaz çalışmalara başladı.
Belde Yeke hangi dizilerde rol aldı?
Belde Yeke, Zalim İstanbul dizisinde küçük bir rolde yer aldı. Henüz çok bilinmeyen Yeke, şimdilerde büyük bir fırsat yakalamıştır. Belde Yeke, Kırmızı Oda dizisinden aldığı teklif ile çok sevindi. Belde Yeke, Kırmızı Oda dizisinde Azra karakterini canlandırıyor. 
Belde Yeke’nin boyu ve kilosu kaçtır?
Güzel oyuncu Belde Yeke’nin kilosu 52’dir. Yeke’nin boyu ise 1,70 cmdir. 

Editör: Wan Haber