Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Baht Oyunu dizisinde oldukça popüler isimler yer alıyor. Haziran ayında ekranlara gelmesi beklenen romantik komedi türündeki dizide yer alan oyunculardan birisi de daha önce birçok projede gördüğümüz yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan'dır.

Dizide Rüzgar Akcan karakteri ile karşımıza çıkacak olan İdris Nebi Taşkan hem oyunculuğu hem de yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan İdris Nebi Taşkan'ı daha yakından tanımaya ne dersiniz?


İdris Nebi Taşkan kimdir?
18 Ağustos 1997 yılında Beyoğlu'nda dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarından beri sporla iç içe olan İdris Nebi Taşkan profesyonel olarak basketbolculuk eğitimi almıştır. Diğer bir yandan oyunculukla da ilgilenmiştir. İlk olarak 2014 yılında yayınlanan başrolünde Halit Ergenç, Okan Yalabık ve Meryem Üzerli gibi isimlerin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile televizyonlarda karşımıza çıkmıştır. 2015 senesinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünü oynadığı Poyraz Karayel dizisinde karşımıza çıktı. 2016 yılında Arkadaşlar İyidir dizisinde başrolü oynamış ve dikkatleri üzerine çekmiştir. 2017 yılında ise Nazan Kesal, Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal'ın başrolünü oynadığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yasin karakteri ile popülerliğini daha da arttırmıştır. 2019 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Civan karakteri ile herkesten tam not almıştır. İdris Nebi Taşkan şu an ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'le başrolünü paylaştığı Baht Oyunu dizisinde karşımıza çıkmaktadır.


İdris Nebi Taşkan hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
2021- Baht Oyunu - (Rüzgar Akcan)
2019-2020 Zalim İstanbul (Civan Yılmaz)
2019 Özgür Dünya (Sinema Filmi) 
2017-2018 Fazilet Hanım ve Kızları (Yasin) 
2016 Arkadaşlar İyidir  
2015-2016 Poyraz Karayel
2014 Muhteşem Yüzyıl

Editör: Wan Haber