Büyük beden moda yarışması Doya Doya Moda'nın yeni yarışmacısı bir zamanların televizyon fenomeni Bahar Candan oldu. Bahar Candan şiddet gördüğü gerekçesiyle sosyal medyada gündem haline geldi. Bir çok kullanıcı Bahar Candan YAlnız Değildir etiketi altında Candan'a destek paylaşımları gerçekleştiriyor. 

 Bahar Candan kimdir? Bahar Candan kaç yaşında ve kaç kilo? Bahar Canden nereli neden gündem oldu? Olayı nedir? 

BAHAR CANDAN OLAYI NEDİR?

Geçtiğimiz günlerde Uludağ'da katıldığı bir partide seni ve tipini beğenmiyorum diyen Murat D. isimli bir kişi tarafından saldırıya uğradığı iddia edilen Bahar Candan hakkında ortaya atılan bir diğer iddia ise Murat D.'nin Bahar Candan'ın erkek arkadaşı olduğu ve lobide başka biri ile görüştüğü için iki sevgili arasında çıkan tartışma nedeniyle Murat D'nin Bahar Candan'ın yüzüne telefon ile vurması nedeniyle yüzünde kesik oluştuğu ifade edildi.

BAHAR CANDAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Bahar Candan 17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 22 yaşındaki Bahar Candan, Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızıdır. Ablası Nihal Candan gibi o da İşte Benim Stilim adlı moda yarışmasıyla ünlü oldu. Hukuk öğrencisi olduğu bilinen Bahar Candan'ın "Dondurma Gibisin" ve "Dom Pérignon" adlı iki şarkısı var. İşte Benim Stilim'deki konuşma tarzı, mimikleri ve ağlamalarıyla sık sık gündem olan Bahar Candan'ın Doya Doya Moda yarışması için 44 bedene çıktığı söyleniyor. Bahar Candan 1,76 cm boyunda ve 71 kilodur.

Editör: Wan Haber