Kanal D'de yayınlanan Babam Çok Değişti dizisi her hafta Perşembe günleri ekranlara geliyor. İlk olarak İyi Aile Babası olarak başlayan dizi senarist değişikliğinin ardından Babam Çok değişti adını aldı.

Komedi türünde yayınlanan dizide bir ailenin başından geçen maceralar konu alınıyor. Peki dizideki Ayfer karakteri kimdir? Nerelidir ve kaç yaşında? İnstagram hesabı var mı? İşte izleyicilerin merakla aradığı o soruların cevabı. 

Babam Çok Değişti dizisi yayınlandığı günden bugüne binlerce kişi tarafından takip ediliyor. Farklı konusu ile Babam Çok değişti dizisi bir yandan güldürürken bir yandan da duygulandırıyor.  Dizide oynayan oyuncu kadrosu ile birçok kişi tarafından araştırılıyor. Özellikle Babam Çok Değişti Ayfer karakteri kimdir sorusuna binlerce kişi cevap arıyor. Peki, Babam Çok Değişti Ayfer Kimdir, Gerçek Adı Ne? Bahar Süer Kimdir, Oynadığı diziler neler, instagram adresi ne?

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ AYFER KİMDİR? BAHAR SÜER KAÇ YAŞINDA?

Ünlü dizi oyuncusu Bahar Süer 13 Şubat 1985’te Ankara’da doğdu. Aslen Ağrılıdır. 1,69 m boyunda ve 55 kilodur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü başarıyla tamamlayarak genç oyuncu eğitimini tamamladı. Eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk deneyimi kazanmak için yapımlarda yer almaya başladı.

Katıldığı ilk profesyonel yapım Avrupa Avrupa dizisiydi. Burada Nezahat performansıyla karakterine hayat vermiştir. Oyunculuğu beğenilen Bahar Süer bundan sonra dizide rol almaya devam etti.

Özellikle yeni gelin Nazgül karakter dizisinde 63 bölüm bulunmuştur, kendisi adına oynayan ve Türkiye’de müthiş bir deneyim olmuş ve yıldızı parlamıştır.

Şu an Babam Çok Değişti dizisinde Ayfer rolünde oynamaktadır.

Editör: Wan Haber