Çukur dizisinde yıldızı parlayan Aytaç Uşun, Meke karakteri ile kendini ispat etmişti. Aytaç Uşun ekranların en başarılı ve en yetenekli isimlerden biridir. Daha önce birçok dizide de rol alan Aytaç Uşun’un kim olduğu merak edilen bir konu oldu. Aytaç Uşun’un yaşı, kilosu, memleketi merak edilen konular arasında yer alıyor. Kısa bir süre sonra Çukur dizisinin final yapacağı haberleri gündemi salladı. Çukur dizisi çok yakın zamanda ekranlara veda edecek. Çukur dizisi veda ederken dizinin içinde yer alan tüm oyuncular da ilgi odağı oldu. Çukur dizisinin birbirinden başarılı oyuncuları kendini göstermeye devam ederken, seyirciler tarafından araştırılmaya başlandılar. 
Aytaç Uşun kimdir?
Ertuğrul Aytaç Uşun, 1990 yılında hayata gözlerini açmıştır. Aytaç Uşun İstanbul’da dünyaya gelmiştir ve İstanbul’da yaşamaya devam ediyor. Aytaç Uşun 31 yaşındadır ve uzun yıllar ekranlarda kendini göstermiştir. Türk televizyon dünyasının başarılı bir ismi olmuştur. Eğitimlerini de bu yönde tamamlamıştır. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk konusunda kariyer yapmak isteyen Aytaç Uşun, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro mezunu olmuştur. Eğitimleri sonrasında televizyon dünyasına giriş yapmış ve kısa zaman içinde kendini göstermeyi başarmıştı. 
Aytaç Uşun’un burcu nedir?
Ekranların sevilen oyuncusu olan Aytaç Uşun, 12 Ocak tarihinde dünyaya gelmiştir. 
Aytaç Uşun’un boyu kaçtır?
Yakışıklı oyuncu Aytaç Uşun 1,80 cm boyundadır. 
Aytaç Uşun hangi dizilerde rol aldı?
Aytaç Uşun Sarı Sıcak, Vahşi Şeyler, Silsile, Toz Ruhu, Çukur, Birlikte Öleceğiz ve Filmin Sonu Güzel Bitecek adlı projelerde rol almıştır ve kendini göstermiştir. Yer aldığı her projeyi başarılı bir şekilde bitiren Uşun, asıl olarak Çukur dizisindeki Meke karakteri ile ünlenmiştir. Aytaç Uşun araştırılmaya ve merak edilmeye devam ediyor.

Editör: Wan Haber