Sevilerek izlenen ve beğenilen birçok projede adı geçen Ayşen İnci, başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Uzun yıllar boyunca ekranlarda olan ve herkesten tam not alan Ayşen İnci, son zamanlarda en çok araştırılan isim haline geldi. Ünlü ismin kim olduğu, yaşı, kilosu ve hangi dizilerde rol aldığı merak konusu oldu. Son zamanlarda ekranlara gelen bazı dizilerde görülen İnci, herkesin merakını çekti. Ünlü ismin kim olduğu araştırılmaya devam ederken, sosyal medya hesabı yoğun ilgi görüyor. Ayşen İnci’nin sosyal medya hesabı yoğun ilgi görmüştür. Ünlü ismin sosyal medya hesabında yoğun bir takipçi kitlesi bulunmaktadır.
Ayşen İnci kimdir?
Ayşen İnci, 1955 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da dünyaya gelen İnci, asıl olarak Ankaralıdır. İstanbul’da eğitimlerini tamamlayan ve oyunculuk konusunda kariyer yapmayı planlayan Ayşen İnci, kısa süre içinde keşfedilmiştir. Ankara Devlet Tiyatro Konservatuvarında yüksek lisans yapan Ayşen İnci, birçok projede yer almıştır. Uzun süre boyunca ekranlarda olan İnci, kendini kanıtlamaya ve tecrübe kazanmaya devam ediyor.
Ayşen İnci hangi dizilerde rol aldı?
Ayşen İnci Sihirli Annem, Türkan Hanım’ın Konağı, Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, Böyle Bitmesin, Dedektif Memoli, Kadın İşi Banka Soygunu, Gazi, Peri Tozu, Deniz ve Güneş, Evdeki Yabancı, Yaralı Kuşlar, Bizim Hikaye, Kaçıklık Diploması, Aşk ve Gurur, O Şimdi Mahkum, Başımın Belası ve Efsane gibi birçok projede yer almıştır. Özellikle Sihirli Annem adlı dizideki Periliçe rolü ile herkesten tam not almayı başarmıştır ve uzun süre ekranlarda yer almıştı. Periliçe karakteri ile çok sevilen ve ilgi odağı olan Ayşen İnci, şimdilerde yeni projeleri ile ekranlara gelmiyor. 
Ayşen İnci hangi burç?
Güzel oyuncu Ayşen İnci, 7 Haziran tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Başarılı oyuncu Ayşen İnci İkizler burcudur.

Editör: Wan Haber