Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve beğenilen dizisi olmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisi yer verdiği oyuncular ile ünlenmeye devam ediyor. Daha önce tanınmayan oyuncularının yanı sıra çok bilinen ve sevilen oyuncularının da olması dikkatlerden kaçmıyor. Sadakatsiz dizisi her Çarşamba günü akşamı 20:00’de ekranlara gelmeye ve yeni bölümleri ile kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi oyuncuları ile dikkat çekiyor. Özellikle Aydan Taş’ın kadrosunda bulunduğu diziye ilgi yağıyor. Aydan Taş’ı Çok Güzel Hareketler Bunlar programından tanıyanlar bu dizideki performansına tam not verdi. Başarılı oyuncu Aydan Taş’ın kim olduğu merak konusu oldu.
Aydan Taş kimdir?
Aydan Taş 1982 yılında hayata gözlerini açtı. Hatay doğumlu olan ve Hataylı olan Aydan Taş, eğitimleri boyunca oyunculuk kariyerini düşünmemişti ancak üniversite hayatında ilgi duymaya başlayınca bu kariyer doğrultusunda gitmeye karar verdi. Aydan Taş Eskişehir Anadolu Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunu olmuştur. Karadeniz Teknik Üniversite okurken tiyatro bölümüne girmiştir ve tiyatro alanında kendini geliştirmeye başlamıştır. 39 yaşındaki ünlü oyuncu tiyatro alanında kendini göstermiştir. Çok Güzel Hareketler Bunlar programında gösterdiği performans ile herkesi kendine hayran bırakmıştır.
Aydan Taş hangi dizilerde rol almıştır?
Aydan Taş Hayat Şarkısı, Sadakatsiz, Her Şey Seninle Güzel, Hadi İnşallah, Tatlı Küçük Yalancılar, Karadayı, Organize İşler ve Kardeşim Benim 2 gibi projelerde yer almıştır. Yer aldığı her projede büyük bir başarı elde etmiştir. Şimdilerde Sadakatsiz dizisindeki rolü ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Çok Güzel Hareketler Bunlar programında da izleyicileri kahkaha krizine sokmuş bir oyuncudur. Aydan canlandırdığı bina toplantısı sakini ile gündeme bomba gibi düşmüştü. ‘bana baksanıza siz!’ repliği ile uzun süre dillerden düşmemişti. 

Editör: Wan Haber