Kazara Aşk dizisi çok yakında ekranlarda olacak. Star TV ekranlarına gelecek olan yeni muhteşem yaz dizisinin tanıtımları tüm hızı ile izleyicilere sunulmaya devam ediyor. Ekranların yeni dizisi çok yakında ekranlara gelecek ve reyting skorlarını zorlayacak. Kazara Aşk dizisinin yapımcısı dizi ile ilgili oyuncu kadrosunu ve tanıtımları açıkladı. Koliba Film imzalı olacak yeni yaz dizisinin oyuncuları araştırılmaya başlandı. Dizinin oyuncuları arasında çok fazla isim dikkat çekiyor. Dizinin kadrosundaki Aycan Koptur, en çok aratılan isimlerden biri oldu. Ünlü oyuncunun kim olduğu ve yaşı çok merak edildi. Aycan Koptur dizinin setinden çalıştığı anları sık sık paylaşarak hayranlarını haberdar etmeye devam ediyor.
Aycan Koptur kimdir?
Aycan Koptur 1995 yılında hayata gözlerini açtı. Güzeller güzeli oyuncu birçok projede başarılı bir şekilde yer aldı. Antalya’da dünyaya gelen ve Antalyalı olan Koptur, bir süre sonra İstanbul’a gelerek burada yaşamaya başladı. Televizyon dünyasına ilgili olan Koptur, kısa bir süre içinde kariyerini bu yönde şekillendirmiştir. Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümü mezunu olduktan sonra televizyon dünyasına adım atmıştır. Film projeleri ile gündeme gelen Aycan Koptur ilk olarak Beyaz Show adlı programda yayınlanan videoları ile tanındı. Komedi alanında başarılı olan Aycan Koptur, Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programın oyuncuları ile yoluna devam etti. İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birçok filmde birlikte rol aldı. 
Aycan Koptur hangi filmlerde rol aldı?
Başarılı oyuncu Aycan Koptur Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım 2, Cinayet Süsü, Fırıncının Karısı ve Feride adlı filmlerde kendini gösterdi. Film dışında dizi projesi olmayan ünlü ismin şimdilerde yeni dizi projesi ile ekranlara gelmesi bekleniyor. Aycan Koptur, Star TV ekranlarına yeni gelecek olan Kazara Aşk dizisinin kadrosuna dahil edildi. Güzel oyuncu kendisini ilk kez dizilerde gösterme fırsatı yakalayacak. 

Editör: Wan Haber